جنوبی ها آش ارده را چطور درست می کنند
آش ارده یکی از غذاهای رایج جنوبی است که دستور پخت آن را می توانید در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -غذاهای جنوبی بسیار متنوع است و در شهرها مختلف نیز طبخ می شود. یکی از این غذاها که دزفولی ها آن را خیلی خوب درست می کنند آش ارده است که اتفاقا بر خلاف نامش اصلا آش نیست بلکه نوعی غذای برنجی است.
مواد لازم برای آش ارده
به نوشته ایرنا شما برای پختن این غذا به مواد زیر نیاز دارید.
ماش یک و نیم پیمانه
برنج ۳ پیمانه
ارده به مقدار دلخواه
نمک و روغن به مقدار کافی
شیره خرما به مقدار لازم
دستور پخت آش ارده دزفولی
ابتدا ماش را میشوییم تا گرد و غبارش کاملا شسته شود. در ادامه ماش را همراه با مقداری نمک درون قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم تا ماشها کاملا بپزند.
فیلم: ماهی شیر را چطور خوشمزه درست کنیم
در ادامه برنج را پخته و ابکش میکنیم. حالا برنج و ماش پخته و آبکش شده را با هم مخلوط میکنیم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و ته دیگ دلخواه را در ان قرار میدهیم. مخلوط برنج و ماش را درون قابلمه میریزیم و میگذاریم ۴۵ دقیقه دم بکشد.
در نهایت پس از آماده شدن آش ارده را درون سینی میریزیم و به مقدار دلخواه روی آن ارده میریزیم و مخلوط میکنیم تا ارده به خورد برنج برود. در پایان آش ارده را به همراه شیره خرما و تربچه سرو میکنیم.
12jav.net