خورش پسته کرمانی را چطور درست می کنند
مواد لازم برای تهیه خورش پسته رفسنجان و دستور پخت این غذا را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -خورش پسته از غذاهای محلی و سنتی کرمانی هاست که البته بیشتر در رفسنجان رواج دارد و نوعی غذای مجلسی محسوب می شود. اگر به دنبال طعم های تازه هستید می توانید این غذا را با دستور پختی که در ادامه آمده است در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای خورش پسته
به نوشته ایرنا زندگی شما برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
مغز پسته ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
رب انار ۵ قاشق غذا خوری
زعفران دم شده ۴ قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
شکر در صورت نیاز به میزان لازم
دستور پخت خورش پسته
ابتدا مغز پسته را آسیاب می کنیم. تا حدی این کار را انجام می دهیم تا مانند خمیری چرب و خوشرنگ درآید.
فیلم: طرز تهیه آبگوشت متنجنه كرمانی
پیاز را پوست کنده و رنده خیلی ریز یا آسیاب می کنیم. رب انار را داخل یک استکان آب حل می کنیم تا یکدست شود. سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد کرده و آماده می گذاریم.
ابتدا داخل ظرف مناسبی برای پخت خورش که بهتر است سفالی یا سنگی باشد مقدار کمی روغن ریخته و پیاز را کمی تفت می دهیم. پیاز ها که سبک شد، پسته را افزوده و کاملا تفت می دهیم.
در این مرحله ادویه ها و مرغ را به همراه رب انار و آب جوش به خورش اضافه می کنیم . سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم تا مرغ پخته و آب خورش کم شود.
حالا خورش پسته ما کاملا پخته شده است. در این مرحله زعفران و نمک غذا را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. بعد از این مرحله خورش شما آماده سرو به همراه برنج است.
12jav.net