از سرکه خرما و برنج برای چه غذاهایی استفاده می شود
سرکه های خرما و برنج دو نوع سرکه بسیار قدیمی هستند که کاربردهای گوناگونی در آشپزی دارند.
دوات آنلاین -سرکه انواع مختلفی دارد اما ما معمولا از سرکه سفید، سرکه سیب و بالزامیک استفاده می کنیم در حالی که انواع دیگر آن از دیرباز در کشورهای مختلف جهان مورد استفاده قرار می گرفته و برای غذاهای مختلف مناسب است. سرکه های خرما و برنج دو نوع از این چاشنی ها است.
سرکه خرما چه طعمی دارد
به نوشته همشهری آنلاین سرکه خرما قدیمی ترین نوع سرکه در جهان است که دارای طعمی معطر و قوی است و از خرمای بدون هسته و چرخ شده تهیه میشود.
بیشتر بخوانید: رب غوره چرا در چه غذاهایی بریزیم
بابلیها از بیش از ۳۰۰۰ سال پیش به طور گسترده از این سرکه در خاورمیانه استفاده میکردند و این ماده قدیمیترین چاشنی شناخته شده جهان است. این سرکه در آب و هوای گرم افت کیفیت پیدا نمیکند.
دانشمندان دانشگاه بابل در عراق در مطالعات خود پی بردند که سرکه خرما سرشار از آنتی اکسیدانهای فعال است و به دلیل فسفر بالا، برای افرادی که نمیتوانند غذاهای دریایی و لبنیات مصرف کنند، منبع جایگزین مفیدی است.
همین اجزای مفید برای کاهش کلسترول بد، پیشگیری از سرطان، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی عروقی کاربرد دارند و در میان اقوام بومی، برای کاستن از درد زایمان و دردهای قاعدگی مصرف آن توصیه میشود.
موارد استفاده سرکه برنج
یک ماده اصلی در دستور العملهای آسیایی است که در قدمت با سرکه خرما قابل رقابت است و این روزها به دلیل شهرت کی دراما، فرهنگ کرهای، در فروشگاههای ایران نیز پیدا میشود.
در همین زمینه: رب انار خانگی را چطور درست کنیم
سرکه برنج با شکر و نمک به یک چاشنی شرقی تبدیل میشود و برای طعم دادن به برنج سوشی استفاده میشود و البته برای پخت و پز نیز کاربرد دارد. در تفت دادن سبزیجات، مزه دار کردن گوشت، یا تهیه سس سالاد نیز کاربرد دارد.
12jav.net