2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
طرز تهیه ترشی لبو و گل کلم

طرز تهیه ترشی لبو و گل کلم

فوت و فن های درست کردن ترشی لبو و گل کلم خانگی را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -ترشی لبو و گل کلم از جمله ترشی های پاییز و زمستانی است که میل کردن آن کنار غذا واقعا لذت بخش است. دستور تهیه این ترشی در ادامه توضیح داده شده است.

 

مواد لازم برای ترشی لبو و گل کلم

به نوشته چاردیواری جام جم شما برای تهیه این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

چغندر متوسط:۳ عدد

گل کلم کوچک: یک عدد

هویج متوسط: ۲عدد

ساقه کرفس: ۳ عدد

سبزی مخصوص ترشی: ۲۵۰ گرم

فلفل تند: یک عدد

سرکه سفید، آب و نمک:به میزان لازم

نخود: نصف لیوان

سیر تازه

روش تهیه ترشی لبو و گل کلم چگونه است

دستور تهیه ترشی لبو و گل کلم

ابتدا چغندرها را شسته و با کمی آب نیم پز کرده بعد پوست آنها را گرفته و به اندازه دلخواه برش با قالب می زنیم و کنار می گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن انواع ترشی ها

 

هویج، ساقه کرفس و گل کلم را هم خرد کرده و شسته و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا کاملا خشک شود.

 

سبزی معطر مخصوص ترشی را پاک کرده و شسته و بعد از این که آب اضافه اش رفت درشت خرد و روی پارچه تمیزی پهن می کنیم.

 

پوست سیر را گرفته و خرد کرده یا اسلایس می کنیم و فلفل را هم شسته و خرد کرده و کنار می گذاریم (البته می توانیم آنها را خرد نکرده و درسته در ترشی بیندازیم).

 

وقتی مواد آماده شد همه را در ظرف بزرگی ریخته و به آرامی و خوب با هم مخلوط می کنیم و لایه به لایه مقداری از  آن را در ظرف مناسبی که بهتر است شیشه ای باشد ریخته و روی آن سبزی ترشی و چند دانه نخود می ریزیم تا مواد تمام شود.

 

فیلم: دستور تهیه ترشی مخلوط با تمبر هندی

 

سپس روی مواد تا نصف شیشه مخلوط آب و نمک که از قبل جوشانده و کمی خنک شده ریخته و نصف دیگر آن را سرکه می ریزیم و در ظرف را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال می گذاریم.

 

این ترشی خوشمزه و بسیار خوشرنگ را می توانیم بعد از دو هفته با انواع غذا سرو می کنیم.

 

چند نکته

تازه بودن مواد ترشی در طعم و ترد شدن آن بسیار موثر است.

 

فیلم: طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه فرنگی

 

نسبت تندبودن ترشی را بنا به ذائقه تان با ریختن مقدار فلفل تنظیم کنید.

 

تمام مواد بعد از شسته شدن باید کاملا خشک شده و آب نداشته باشد در غیر این صورت ترشی زود کپک می زند.

 

می توانیم آب و نمک و سرکه را با هم مخلوط کرده و جوشانده و بعد از کمی خنک شدن روی ترشی بریزیم.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.