2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن انواع ترشی ها

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن انواع ترشی ها

چند فوت و فن برای ترشی انداختن وجود دارد که اگر آنها را بلد باشید نتجیه کارتان عالی و خوشمزه می شود.

دوات آنلاین -ترشی انداختن رسمی خوشمزه است که همیشه در خانه های ما وجود داشته و انواع ترشی ها را درست کرده ایم تا بتوانیم همراه غذا بخوریم اما برای بهتر شدن ترشی چه ترفندها و فوت و فن هایی وجود دارد؟

 

سرکه ترشی را بجوشانید

خراسان نوشت: یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه بجوشانید  و پس از سرد شدن استفاده کنید.

 

همچنین میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آن‌ها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

 

سبزی مناسب برای ترشی

معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخون  و ریحان.بهتر است سبزی ها را پس از پاک کردن و شست وشوی اولیه به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قراردهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیر ترشی جاافتاده و فوری

 

سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید، پس از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است، سبزی را خرد کرده و به مدت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود.

چند فوت و فن برای ترشی انداختن را یاد بگیرید

ادویه های لازم برای تهیه ترشی

ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو و  برگ آلبالو.

 

در همین زمینه: ترشی لیته بادمجان شیرازی را چطور درست می کنند

 

نگهداری ترشی

ظروف ترشی باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند استفاده نکنید.

 

ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فوری برداشته شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.