2021/11/29
۱۴۰۰ دوشنبه ۸ آذر
دیباچه

فیلم: دستور تهیه ترشی مخلوط با تمبر هندی

مطمئن باشید از درست کردن ترشی مخلوط با تمبر هندی و میل کردن آن همراه غذا بسیار لذت خواهید برد.

دوات آنلاین -ترشی مخلوط که با تمبر هندی درست شده باشد بسیار خوردنی است. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم همه فوت و فن تهیه این ترشی را آموزش داده است.

 

مواد لازم برای ترشی مخلوط

گل کلم : ۱ عدد ( حدود ۱/۵-۱ کیلوگرم )

هویج :۶-۵ عدد درشت

بادمجان متوسط : ۶-۵ عدد

کرفس : ۶-۵ شاخه (تمام‌ قسمت های آن استفاده می شود )

موسیر خشک : ۱۰۰-۵۰ گرم

سیر : ۲بوته

پیاز کوچک : ۱۵-۱۰ عدد (به دلخواه )

فلفل تند : ۳-۲ عدد

خیار بوته ای : ۵-۴ عدد

ادویه ها شامل : گلپر، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، رازیانه، سیاهدانه، سوسن عنبر، آویشن و نمک

سرکه انگور : ۱ لیتر

تمبر هندی : ۲ بسته ( حدود ۵۰۰ گرم )

گوجه فرنگی : ۱ کیلو گرم

آب : حدود ۲ پیمانه

 

روش درست کردن ترشی مخلوط

موسیر خشک را در آب گرم خیس کنید و سه مرتبه آب آن را عوض کنید. سپس آن را از آب خارج کرده و اجازه دهید تا آب اضافه آن برود.

 

بیشتر ببینید: چه کار کنیم که ترشی پیاز جاافتاده شود

 

تمام سبزیجات را بشویید و خشک کنید.

 

بعد از اینکه سبزی ها خشک شد آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.

 

بادمجان های خرد شده و با سرکه روی حرارت قرار دهید تا یک‌ جوش بزند سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

 

تمبر هندی را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و تمبر هندی در آب حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید و کنار بگذارید.

 

فیلم: طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی

 

گوجه فرنگی را پوست کنده و پوره کنید و با کنی سرکه روی حرارت قراردهید تا یک جوش بخورد. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

 

تمام ادویه ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

تمام سبزیجات خرد شده را باهم مخلوط کنید.

 

سپس ادویه ها و سرکه ، سس تمبر هندی و پوره گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط نمایید.

 

مخلوط را درون شیشه های تمیز ریخته و در آنها را محکم ببندید. ترشی را یک هفته در دمای آشپزخانه نگهداری کرده و سپس آن را در یخچال و یا جای خنک نگهداری کنید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.