فیلم: دستور تهیه ترشی مخلوط با تمبر هندی
مطمئن باشید از درست کردن ترشی مخلوط با تمبر هندی و میل کردن آن همراه غذا بسیار لذت خواهید برد.
دوات آنلاین -ترشی مخلوط که با تمبر هندی درست شده باشد بسیار خوردنی است. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم همه فوت و فن تهیه این ترشی را آموزش داده است.
مواد لازم برای ترشی مخلوط
گل کلم : ۱ عدد ( حدود ۱/۵-۱ کیلوگرم )
هویج :۶-۵ عدد درشت
بادمجان متوسط : ۶-۵ عدد
کرفس : ۶-۵ شاخه (تمام قسمت های آن استفاده می شود )
موسیر خشک : ۱۰۰-۵۰ گرم
سیر : ۲بوته
پیاز کوچک : ۱۵-۱۰ عدد (به دلخواه )
فلفل تند : ۳-۲ عدد
خیار بوته ای : ۵-۴ عدد
ادویه ها شامل : گلپر، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، رازیانه، سیاهدانه، سوسن عنبر، آویشن و نمک
سرکه انگور : ۱ لیتر
تمبر هندی : ۲ بسته ( حدود ۵۰۰ گرم )
گوجه فرنگی : ۱ کیلو گرم
آب : حدود ۲ پیمانه
روش درست کردن ترشی مخلوط
موسیر خشک را در آب گرم خیس کنید و سه مرتبه آب آن را عوض کنید. سپس آن را از آب خارج کرده و اجازه دهید تا آب اضافه آن برود.
بیشتر ببینید: چه کار کنیم که ترشی پیاز جاافتاده شود
تمام سبزیجات را بشویید و خشک کنید.
بعد از اینکه سبزی ها خشک شد آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.
بادمجان های خرد شده و با سرکه روی حرارت قرار دهید تا یک جوش بزند سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
تمبر هندی را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و تمبر هندی در آب حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
فیلم: طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی را پوست کنده و پوره کنید و با کنی سرکه روی حرارت قراردهید تا یک جوش بخورد. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
تمام ادویه ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تمام سبزیجات خرد شده را باهم مخلوط کنید.
سپس ادویه ها و سرکه ، سس تمبر هندی و پوره گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مخلوط را درون شیشه های تمیز ریخته و در آنها را محکم ببندید. ترشی را یک هفته در دمای آشپزخانه نگهداری کرده و سپس آن را در یخچال و یا جای خنک نگهداری کنید.
12jav.net