ترشی لیته بادمجان شیرازی را چطور درست می کنند
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان به سبک شیرازی ها را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -ترشی لیته بادمجان یکی از محبوب ترین ترشی ها است که طرز تهیه آن به روش شیرازی ها در ادامه توضیح داده شده است.
مواد لازم ترشی لیته بادمجان
به نوشته همشهری شما برای تهیه این ترشی شیرازی به مواد زیر نیاز دارید.
بادمجان: یک کیلوگرم
سیر: ۵ حبه
سرکه سفید: یک تا ۲ پیمانه
هویج: ۲ عدد متوسط
فلفل دلمهای رنگی: ۲ تا نصف فلفل
فلفل تند: ۳ عدد
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
گلپر و سیاهدانه: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
جعفری، نعناع و ترخون:۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار دلخواه
روش تهیه ترشی لیته بادمجان
برای تهیه ترشی لیته در ابتدا بادمجانها را به همراه آب و سرکه داخل قابلمه ریخته و روی شعله میگذاریم تا پخته و نرم شوند.
فیلم: دستور تهیه ترشی مخلوط با تمبر هندی
سپس باقی مواد لیته را آماده میکنیم. هویج و سیر، فلفل سبز و فلفل دلمهای را پوره میکنیم.
بعد از اینکه بادمجانها نیمپز شدند زردچوبه را به بادمجانها اضافه و مخلوط میکنیم.
بعد اجازه میدهیم تا خنک شوند. پس از خنکشدن، بادمجانها را پوره میکنیم. سپس تخم گشنیز، فلفل سیاه، سیاهدانه و سبزیهای خشک را به همراه مواد میکس شده به بادمجانها اضافه میکنیم.
در نهایت ترکیب نمک و سرکه را در 3مرحله داخل مواد میریزیم. بعد ترشی را داخل شیشه ریخته و در آن را محکم میبندیم.
12jav.net