مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -بوشهری ها قیمه را به روش خودشان درست می کنند. این غذا معمولا به عنوان نذری نیز استفاده می شود. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت آن را به طور کامل توضیح داده است.
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
نخود لپه ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز دوعدد
رب گوجه یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده و گلاب نصف استکان
ادویه جات:(نمک، زردچوبه ،فلفل، خسرودار، میخک، دارچین، پودر زیره، پودر لیموعمانی، زنجبیل)
ابتدا پیاز را در روغن تفت داده پیاز که سبک شد گوشت را اضاف سپس ادویه جات را اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: خورشت قیمه رستورانی را چه طور در خانه درست کنیم
رب گوجه را همراه با گوشت تفت داده حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت با پیاز و ادویه جات مزه دار شوند.
سپس لپه خیس شده را به مواد اضافه و به میزان لازم آب به قیمه اضافه کرده در اواخر پخت سیب زمینی را اضافه کرده تا آبپز شود.
فیلم: طرز تهیه خورشت پیچاق قیمه اردبیلی
بعد از پخت همه مواد را در آبکش ریخته سپس گوشت را جداگانه ریش ریش کرده و با گوشت کوب له می کنیم.
سیب زمینی و لپه ها هم همچنین با گوشت کوب له کرده مجدد همه مواد را با هم مخلوط و روی حرارت گذاشته تا دم بکشد اواخر پخت برای چاشنی قیمه پودر لیمو را اضافه سپس گلاب و زعفران را اضاف کرده و همراه با شکرپلو سرو می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.