طرز تهیه دسر سوتلاچ اصل ترکیه ای
مواد مورد نیاز برای درست کردن سوتلاچ کاملا در دسترس است و روش تهیه آن هم هیچ پیچیدگی خاصی ندارد.
دوات آنلاین -خوراکی های ترکیه ای نه فقط در ایران بلکه در خیلی از کشورهای جهان مورد پسند واقع می شود و رواج دارد. یکی از این خوراکی ها سوتلاچ است که نوعی دسر با شیر و برنج است. این دسر را همیشه می توان درست کرد و خورد اما خود تکریه ای ها بیشتر در فصل زمستان و سرما سراغش می روند.
مواد لازم برای تهیه سوتلاچ
شما برای درست کردن این دسر که جنبه مجلسی هم دارد باید به اندازه یک استکان برنج کنار بگذارید. بقیه مواد مورد نیاز هم به شرح زیر است:
آرد برنج
تخم مرغ
شکر به مقدار مناسب
شیر یک لیتر
نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
دارچین، پودر پسته و پودر بادام برای تزئین
دستور پخت دسر ترکیه ای سوتلاچ
طبیعی است که در اولین گام باید برنج را بشویید و بعد هم نوبت پختن آن است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای
بعد از اینکه برنج در قابلمه نرم شد، سراغ نشاسته بروید و آن را در آب حل کنید. بعد این نشاسته را به همراه آرد برنج و شیر با برنج خوب مخلوط کنید.
بعد از آن نوبت اضافه کردن شکر است که البته می توانید مقدار آن را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
حالا نوبت به پخت دسر می رسد. موادی را که تا این مرحله آماده کرده اید در ظرف مناسب بریزید و روی آن تخم مرغ بکشنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ تخم شربتی
البته باید تخم مرغ را روی مواد کاملا صاف و یکدست کنید. حالا ظرف را در فر بگذارید و اجازه بدهید کاملا طلایی شود.
حالا تقریبا کار شما تمام است. فقط باید اجازه بدهید دسر خنک شود. برای این کار می توانید ظرف را در یخچال بگذارید و بعد از آن هر زمان که مناسب دیدید آن را سرو کنید.
یادتان باشد می توانید روی دسر را با دارچین و پدر پسته و بادام تزئین کنید.
12jav.net