2022/10/01
۱۴۰۱ شنبه ۹ مهر
طرز تهیه قیمه یزدی اصیل با نخود

طرز تهیه قیمه یزدی اصیل با نخود

جزییات کامل درست کردن خورشت قیمه یزدی را در این مطلب یاد بگیرید و آن را امتحان کنید.

دوات آنلاین -درست کردن غذاهای محلی یکی از بزرگترین لذت های آشپزی است. اگر شما هم به این کار علاقه دارید بد نیست خورشت قیمه یزدی را که دستور پخت و طرز تهیه آن در ادامه آمده است، امتحان کنید.

 

مواد لازم برای قیمه یزدی

گوشت خرد شده: ۶۰۰ گرم

نخود لپه شده:۵۰۰ گرم

روغن جامد یا کره: دو قاشق سوپخوری

پیاز نگینی خرد شده: یک عدد بزرگ

پیاز داغ برای تزئین: دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم

قیمه یزدی را چطور درست می کنند

دستور پخت قیمه یزدی

روش درست کردن قیمه یزدی اصیل را در ادامه به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:

 

آماده سازی نخود

از یک روز قبل، نخودها را در یک کاسه متوسط بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید و اجازه دهید خوب خیس بخورند. در این زمان، چند بار آب نخودها را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود. سپس نخودها را در آبکش بریزید و پوست آنها را بکنید و نخودها را نصف کنید. به این کار، دولپه کردن گفته می شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چکدرمه با گوشت

 

آماده سازی لیموعمانی

 در لیمو عمانی ها به کمک یک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. سپس آنها را برای دو ساعت در یک کاسه در آب ولرم قرار دهید تا خیس بخورند. ناگفته نماند به جای لیمو عمانی از آبغوره یا آبلیمو هم می توان استفاده کرد. رب گوجه فرنگی، جزو مواد اولیه خورش قیمه یزدی نیست اما می توان آن را با پیاز تفت داد و به خورش اضافه کرد. برای این مقدار خورش، یک قاشق غذاخوری رب کافی است. به خورش قیمه یزدی می توان گلاب هم افزود که کاملا سلیقه ای است.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل قیمه ‌ریزه اصفهانی

 

حالا برای پختن غذا دست به کار شوید:

 

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

 

بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حین تفت دادن گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزایید و در آخر نخود را هم اضافه کنید و تفت دهید.

 

مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و بگذارید تا خورش به آرامی بپزد.

 

در ۱۵ دقیقه آخر، زعفران را به خورش اضافه کنید تا عطر آن در غذا بپیچد.

 

خورش قیمه یزدی شما آماده شده و می توانید با پیازداغ تزئین و به همراه چلو میل کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.