غذا با بادمجان چی درست کنیم
کتلت، خورش ترش کباب و موساکا 3 غذا هستند که با بادمجان درست می شون و طرز تهیه آنها را می توانید در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -کمتر کسی هست که بادمجان دوست نداشته باشد. از طرفی با بادمجام غذاهای متنوع و زیادی می توان ئخت که طرز تهیه 3 نوع از آنها در ادامه شرح داده شده است.
موساکا، غذای یونانی با بادمجان
موساکا یک غذای یونانی است البته ترکیه ای هم آن را می پزند. این غذا خیلی لذیذ است و برای درست کردن آن برای 6 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
سس سفید: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش بادمجان ساده
طرز تهیه موساکا
ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را پوست کرده و حلقه ای برش بزنید. سپس در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بادمجان و سیب زمینی ها را سرخ کنید و در بشقاب بگذارید.
سپس گوشت چرخ کرده را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد ماهی تابه اضافه و سرخ کنید.
در یک ظرف پیرکس، سس سفید ریخته و تمام ظرف را بپوشانید. سیب زمینی های سرخ شده را در کف ظرف بچینید. سپس کمی نمک بر روی سیب زمینی ها بریزید.
بعد بادمجان های سرخ شده را بر روی سیب زمینی ها بچینید. سپس لایه بعدی مخلوط گوشت و فلفل دلمهای را ریخته و روی بادمجان ها را بپوشانید. در آخر کمی سس سفید و پنیر پیتزا رنده شده را بر روی مواد بریزید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود. ظرف پیرکس را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا غذا آماده شود.
برای آماده کردن سس موساکا نیز شیر را به همراه آرد در یک ظرف مخلوط کنید. سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
بعد کره را اضافه و حرارت را خاموش کنید. در زمان سرو، سس را بر روی موساکا بریزید.
ترش کباب، غذای گیلانی با بادمجان
خورش ترش کباب از جمله غذاهای دوست داشتنی گیلانی است که با بادمجام و مرغ تهیه می شود. برای پخت این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ: ۲ تکه
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
بادمجان: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
آب: ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فیلم: طرز تهیه بادمجان تنوری با فر یا تابه
دستور پخت خورش ترش کباب
پیاز را به ۴ قسمت برش دهید. مرغ و آب را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید. سپس پیاز، سیرها، آبغوره و ادویه ها را اضافه و بگذارید مرغ بپزد.
سیب زمینی را خلالی خرد و جداگانه در ماهی تابه سرخ کنید. سپس بادمجان ها را پوست کرده و کمی نمک به آن ها بزنید. بعد از پخت مرغ، می توانید آن را جداگانه سرخ کنید.
به آب مرغ، رب گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید تا رنگ بگیرد. سپس گوجه فرنگی را نیز حلقه ای برش بزنید و به قابلمه اضافه و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید.
بادمجان ها را نیز سرخ و آماده کنید. حالا مرغ، سیب زمینی، بادمجان و آب خورش را در ظرف مورد نظر بریزید.
کتلت بادمجان، یک غذای رژیمی
کتلت بادمجام غذای گیاهی و رژیمی خوشمزه ای است که خیلی از سلیقه ها آن را می پسندند. برای اینکه این غذا را برای 4 نفر درست کنید مواد زیر را لازم دارید:
بادمجان : دو عدد
سیب زمینی آب پز : سه عدد
پیاز : یک عدد
تخم مرغ : یک عدد
جعفری خردشده : یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : 30 گرم
نمک : به میزان لازم
آرد سوخاری : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
بیشتر بخوانید: ته چین گوشت و بادمجان را چطور درست کنیم
دستور تهیه کتلت بادمجان
در ابتدا برای کندن پوست بادمجان ها آنها را بر روی اجاق کبابی کنید . سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید.
بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید. برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید.
در نهایت نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.
منبع: غذالند
12jav.net