چه کار کنیم کوکو سیب زمینی و سبزی به ماهیتابه نچسبد
با ترفندهایی برای وا نرفتن و نچسبیدن دو نوع کوکوی سبزی و سیب زمینی آشنا شوید.
دوات آنلاین -کوکو سیب زمینی و سبزی از جمله رایج ترین غذاهایی است که معمولا برای شام انتخاب می کنیم اما گاهی کوکوهای ما وا می رود یا اینکه به ماهیتابه می چسبد. چه کار کنیم که این مشکل برای ما پیش نیاید؟
نکاتی برای نچسبیدن کوکو سیب زمینی
برای این که دچار چسبندگی کوکو سیب زمینی به ماهیتابه نشوید باید توجه کنید آرد و تخم مرغ به اندازه کافی استفاده کرده و آب مواد را گرفته باشید. به طور کلی استفاده از آرد و تخم مرغ باعث می شود کوکوی شما نچسبد و وا هم نرود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کوکوی کدو سبز
ضمن این که اول اجازه بدهید ماهیتابه داغ شود و بعد روغن بریزید. روغن هم باید خوب داغ شود. البته جنس ماهیتابه نیز خیلی اهمیت دارد که قطعا خودتان این را می دانید.
وا نرفتن و نچسبیدن کوکو سبزی
برای نچبیدن کوکو سبزی نیز باید یکسری نکات مشابه مانند استفاده از ماهیتابه خوب، اندازه مناسب آرد و تخم مرغ و داغ بودن روغن اهمیت زیای دارد. بد نیست کمی هم جوش شیرین به مواد کوکو اضافه کنید.
12jav.net