2022/07/01
۱۴۰۱ جمعه ۱۰ تير

فیلم آموزش تهیه آش اسفناج با بلغور و ماش

آش اسفناج را چطور بپزیم؟ این سوالی است که این ویدئو کامل آن را توضیح داده است.

دوات آنلاین -آش اسفناج از جمله غذاهای مقوی ویژه فصل سرد سال است که طرز تهیه و دستور پخت کامل آن را می توانید از طریق فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم یاد بگیرید.

برای تهیه آش اسفناج به چه موادی نیاز داریم

مواد لازم برای آش اسفناج

اسفناج ۵۰۰ گرم

لوبیا چیتی نصف پیمانه

برنج و بلغور گندم یک سوم پیمانه

عدس ۱پیمانه

ماش نصف پیمانه

پیاز درشت ۲عدد

سیر ۳ حبه

کشک ۱ قاشق غذا خوری

آویشن ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه  یک و نیم قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز پخت آش اسفناج

حبوبات را از شب قبل به صورت جداگانه خیس کنید. در این مدت یکی دو بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آن ها از بین برود.

 

فیلم: طرز تهیه رولت اسفناج و مرغ

 

لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.

 

پیاز و سیر را ریز خرد کنید، ابتدا پیاز را با روغن تفت بدهید تا طلایی شود و سپس سیر خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس عدس و ماش و برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید زمانی که پختند ادویه ها و لوبیاهای پخته شده و پیاز و سیر داغ را اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش جو مجلسی

 

وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش اضافه کنید، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.

 

در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش اضافه کنید، اجازه بدهید تا خوب جا بیفتد.

 

زمانی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.