مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -رولت مرغ و اسفناج هم مفید است و هم لذیذ. این غذا برای شام می تواند مناسب باشد. پس دستور پخت و طرز تهیه آن را در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید.
سینه مرغ درشت ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
پنیرگودا ۵۰ گرم
آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
اسفناج را پس از شستن خرد کرده، آن را میپزیم، سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ اسفناج
گوشت مرغ را کمی با بیفتک کوب می کوبیم. آبلیمو ، نمک و فلفل را مخلوط کرده با قلم روی مرغ می مالیم و مرغ را مزه دار می کنیم.
پنیر گودا را رنده کرده و روی مرغ پخش می کنیم.
اسفناج پخته شده را یک ردیف روی سینه مرغ قرار داده سپس آن را لوله می کنیم.
پیشنهاد: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم
این خوراک را به دو طریق میتوان تهیه نمود. یکی اینکه پس از لوله کردن آن را در مقداری پودر سوخاری غلتانده بعد دو عدد تخم مرغ را با چنگال بهم زده مرغ را به تخم مرغ آغشته میکنیم، مجددا در پودر سوخاری غلطانده و در مقداری روغن سرخ می کنیم، سپس آن را برش داده و مقداری سس گوجه کنار آن می ریزیم.
روش دیگر اینکه مرغ لوله شده را در فویل پیچیده و به مدت ۴۰ دقیقه در فر که با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده ایم در طبقه وسط قرار می دهیم سپس مطابق شکل برش داده و با سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.