طرز تهیه کشک سیب زمینی کرمانی
کشک سیب زمینی، یکی از غذاهای سنتی کرمان است که اگر یک بار آن را امتحان کنید مزه اش را هرگز فراموش نخواهید کرد.
دوات آنلاین -یکی از لذت بخش ترین کارها در آشپزی درست کردن غذاهای سنتی شهرهای مختلف است. این بار کشک سیب زمینی را به شما پیشنهاد می کنیم که یک غذای کرمانی بسیار خوشمزه است. دستور تهیه و طرز پخت آن در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
کشک سیب زمینی چه موادی لازم دارد
این میزان مواد برای 4 نفر کافی است.
سیب زمینی درشت - ۳ عدد
سیر - یک بوته
پیاز داغ - ۸ قاشق سوپ خوری
کشک - یک پیمانه
گردوی خرد شده - نصف پیمانه
ادویه خورشتی - به مقدار لازم
زردچوبه - به مقدار لازم
فلفل و نمک - به مقدار لازم
روغن محلی - ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
کشک سیب زمینی را چطور درست می کنند
1- برای تهیه کشک و سیب زمینی خوشمزه به روش کرمانی ابتدا سیب زمینیها را با اسکاچ به خوبی تمیز کنید و بشویید، سپس به همراه دو لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزید .
بیشتر بخوانید: دستور پخت خشیل اردبیل
2- در این مرحله قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید سیب زمینیها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد.
3- توجه داشته باشید که باید اجازه دهید آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید.
4- در این مرحله با استفاده از دستکش پوست سیب زمینیها را به صورت داغ داغ بگیرید و آنها را درون یک کاسه مناسب بریزید.
بدانید: آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم
5- در ادامه سیب زمینیها را با گوشتکوب له کنید تا بافت شان کاملا یکدست شود.
6- یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. در ادامه سیر را درون تابه رنده و سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه خورشتی به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
7- نصف پیاز داغ را به همراه سیب زمینی و مغز گردو به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست شود.
فیلم: طرز تهیه خورشت پیچاق قیمه اردبیلی
8- در ادامه کشک را با نصف فنجان آب جوش ترکیب کنید تا رقیق شود، سپس به تابه اضافه کنید.
9- پس از مخلوط کردن مواد در تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت ۱۵ دقیقه جا بیفتد.
10- در نهایت کشک و سیب زمینی را پس از اینکه به خوبی جا افتاد، درون ظرف مدنظرتان سرو و با پیاز داغ تزیین کنید.
12jav.net