2022/01/29
۱۴۰۰ شنبه ۹ بهمن
دیباچه
طرز تفت دادن زرشک تازه با شکر و زعفران

طرز تفت دادن زرشک تازه با شکر و زعفران

فوت و فن های تفت دادن زرشک را که باعث خوشرنگ و خوش طعم تر شدن آن می شود در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -زرشک پلوی مجلسی خیلی به طرز تفت دادن زرشک آن وابسته است و همین کار مقدماتی می تواند نتیجه کار شما را تعیین کند و در رنگ و طعم غذایتان تاثیر بسیار زیادی بگذارد. بهترین کار این است که زرشک را با شکر و زعفران تفت بدهید. روش این کار را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.

طرز تفت دادن زرشک تازه چگونه است

استفاده از زرشک تازه

هر چه زرشک تازه تر باشد، غذا خوش رنگ تر می شود.

 

بیشتر بخوانید: بهترین روش برای سرخ کردن انواع مواد غذایی

 

هر چه زرشک بماند، تیره تر می شود زرشک تازه را فریز کنید تا نرم و خوش رنگ بماند.

 

مقدار زرشک  برای استفاده روی برنج  دلخواه است، می توانید برای هر نفر دو تا سه قاشق در نظر بگیرید.

 

اگر زرشک تازه است، آن را پاک کنید، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.

 

بدانید: بهترین روش ها برای از بین بردن بوی زهم مرغ

 

اگر زرشک خشک است، آن را 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا برگ و سنگریزه آن جدا شود، سپس بشویید و در آبکش بریزید.

برای تفت دادن زرشک از شکر و زعفران استفاده کنید

چگونگی استفاده از شکر و زعفران

زرشک را با یک قاشق آب  و کره و روغن در ظرفی بریزید و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود.

 

سپس شکر را به آن  اضافه و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

 

بگذارید زرشک کمی بماند تا شکر و آب جذب زرشک ها  شود و پف کند. سپس روی برنج بریزید.

 

در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده هم بریزید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.