2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
طرز تهیه 4 نوع پودینگ مجلسی؛ شکلاتی، وانیلی، موزی و ژله ای

طرز تهیه 4 نوع پودینگ مجلسی؛ شکلاتی، وانیلی، موزی و ژله ای

هر 4 نوع پودینگی که طرز تهیه آنها در این مطلب آموزش داده شده برای مجالس و پذیرایی از مهمانان مناسب هستند.

دوات آنلاین -پودینگ را به شیوه های مختلف و با مواد گوناگون می توان تهیه کرد و بهترین نوع دسر مجلسی است. پودینگ های شکلاتی، ژله ای، موزی و وانیلی پرطرفدارترین ها هستند که طرز تهیه کامل هر 4 نوع در ادامه آمده است.

پودینگ شکلاتی یک دسر مجلسی فوق العاده است

پودینگ شکلاتی؛ فوری و خوشمزه

چی لازم داریم

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

شیر: یک چهارم پیمانه (برای خمیر کاکائویی)

شیر: 2 پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

عصاره وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (دلخواه)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مخملی، مخصوص مهمانی ها

 

دستور تهیه

در دستور تهیه پودینگ شکلاتی مرحله به مرحله با دسر شکلاتی خوشمزه‌ای آشنا می‌شوید که در عرض یک ربع ساعت و فقط با 4ماده ساده تهیه می‌شود. بله، در 15دقیقه همه مواد با هم مخلوط شده و روی شعله پخته و غلیظ می‌شوند. البته بعد از آن بهتر است پودینگ چند ساعتی در یخچال قرار بگیرد تا کاملاً سفت شود و حالت خامه‌ای پیدا کند، اما شما می‌توانید پودینگ را به صورت گرم هم سرو کنید.

 

در تهیه پودینگ شکلاتی از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می‌شود که هر دو در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود هستند. بعد از اینکه پودینگ مدتی ماند و بسته شد، بافت مخملی خامه‌ای فوق‌العاده‌ای پیدا می‌کند. برای مهمانی‌ها به راحتی می‌توانید مواد لازم این دسر را دو یا سه برابر کنید.

 

ابتدا 2قاشق کاکائو و 3قاشق نشاسته ذرت را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. برای طعم کاکائوی بیشتر می‌توانید 2 و نیم تا 3قاشق کاکائو استفاده کنید، اما در این صورت باید مقدار شکر را هم بیشتر کنید تا پودینگ تلخ نشود.

 

یک چهارم پیمانه شیر اضافه کنید. شیر می‌تواند سرد باشد یا در دمای اتاق. هم بزنید تا زمانی که هیچ گلوله‌ای در مایع نباشد و مخلوط یکدست شود.

 

2پیمانه شیر را در شیرجوش بریزید و روی شعله بگذارید تا گرم شود. وقتی شیر گرم یا کمی داغ شد، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود.

 

شعله را کم کم کنید و سپس خمیر کاکائو و نشاسته ذرت را اضافه کنید. بلافاصله شروع به هم زدن با همزن دستی کنید.

 

بگذارید روی شعله ملایم بماند و مرتب هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود. علاوه بر غلیظ شدن، رنگ مخلوط هم عوض شده و کمی تیره‌تر می‌شود. با قاشق غلیظ بودن پودینگ را تست کنید. پودینگ باید یک لایه پشت قاشق را بپوشاند و به آهستگی از قاشق چکه کند.

 

شعله را خاموش کنید و در صورت تمایل وانیل را اضافه کنید.

 

یک هم دیگر بزنید و بلافاصله مخلوط را بین کاسه‌ها تقسیم کنید. ته ظرف را هم که احتمالاً پودینگ کمی غلیظ‌تر است با قاشق یا کفگیر سیلیکونی پاک کنید.

 

روی کاسه‌ها را با ورق آلومینیومی بپوشانید. البته بهتر است قبل از این کار صبر کنید پودینگ شکلاتی کمی خنک شود. اگر وقتی دسر داغ است رویش فویل بکشید، روی آن قطره‌های آب ایجاد می‌شود.

 

دو تا چهار ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید تا غلیظ و مخملی شود. قبل از سرو هم می‌توانید مقداری شکلات روی آن رنده کنید یا از میوه‌ها یا مغزهای دلخواه برای تزیین آن استفاده کنید.

پودینگ وانیلی را چطور درست می کنند

پودینگ وانیلی، دسر مجلسی

پودینگ وانیلی را چه به صورت گرم و چه به صورت سرد با مقداری خامه و مغز بادام و پسته تزیین کرده و میل کنید. زمان تهیه این دسر ‌45 دقیقه است

 

مواد لازم برای 8- 6 نفر

شیر: سه و نیم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه به علاوه یک چهارم پیمانه

آرد ذرت: یک چهارم پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: دو عدد

زرده تخم‌ مرغ بزرگ: یک عدد

پودر وانیل: دو قاشق چای‌خوری

کره بدون نمک:‌ یک قاشق غذاخوری

مقداری خامه زده شده و شیرین شده

مقداری مغز بو داده شده

 

فیلم: طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی

 

دستور تهیه

درون یک قابلمه مقاوم به حرارت یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس یک پیمانه شیر به آن اضافه کرده و تا زمانی که مابقی شیر و شکر را حرارت می‌دهید مخلوط را کنار بگذارید.

 

برای صاف کردن پودینگ پس از پخت، یک کاسه و یک صافی آماده کنید.

 

درون قابلمه متوسطی، باقیمانده شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که اولین جوش را زد،‌آن را از روی حرارت بردارید.

 

شیر داغ را کم‌ کم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید تا مخلوط نرم و یک دستی حاصل شود.

 

مخلوط پودینگ را به قابلمه متوسطی منتقل نموده و آن را روی شعله ملایم حرارت داده و مرتب آن را هم بزنید تا به حد غلظت سس مایونز درآید( حدود 5- 3 دقیقه).

 

پودینگ را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.

 

در صورت نیاز مخلوط را درون یک صافی ریخته و آن را صاف کنید.

 

پودینگ را درون هشت ظرف از پیش تعیین شده بریزید و روی آن‌ها را روکش پلاستیکی بکشید و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید.

 

پودینگ را به صورت سرد، گرم و یا به اندازه دمای اتاق با مقداری خامه و مغز بو داده تزیین کرده و میل کنید.

طرز تهیه پودینگ ژله ای را یاد بگیرید

روش درست کردن پودینگ ژله‌ای

مواد مورد نیاز

ژله طالبی -  یک بسته (لایه اول)

ژله انار -  یک بسته (لایه سوم)

مواد لازم برای تهیه پودینگ (لایه وسط)

شیر – یک و نیم  لیوان

نشاسته ذرت – 2 قاشق غذاخوری

شکر -  ۳ قاشق غذاخوری

گلاب - ۳ قاشق غذاخوری

وانیل – کمی

 

بدانید: طرز تهیه دسر سیب ژله ای

 

چطور درست کنیم

ژله سبز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم  لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود.

 

ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.

 

ژله سبز آماده شده را داخل لیوان ها  بریزید و  ۴۵ دقیقه داخل یخچال  بگذارید تا بسته شود.

 

شیر و نشاسته و شکر را با هم داخل یک شیرجوش بریزید  و هم بزنید و زیر حرارت را روشن  کنید و مدام هم بزنید به غلظت فرنی که رسید گلاب و وانیل را اضافه  کنید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

 

لیوان ها را از یخچال خارج کنید و روی ژله سبز رنگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا پودینگ بسته شود.

 

ژله قرمز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم  لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود، سپس ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.

 

لیوان ها را از یخچال خارج کنید و ژله انار را روی پودینگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

دستور تهیه پودینگ موز و گردو راحت است

پودینگ موز و گردو؛ مناسب برای مهمان

مواد اولیه

شکر      نصف پیمانه

نشاسته ذرت          یک چهارم پیمانه

پودر کاکائو          3 قاشق غذاخوری

شیر       2 و سه چهارم پیمانه

وانیل      مقداری

کره        2 قاشق غذاخوری

نمک      یک هشتم قاشق چایخوری

 

آموزش: طرز تهیه ماقوت؛ دسر خوشمزه و پرطرفدار

 

طرز تهیه

شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک را مخلوط کرده و شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود.

 

البته غلظت آن بستگی به خودتان دارد، فقط در نظر بگیرید که بعد از خنک شدن غلیظ تر می شود. بعد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم. وقتی خنک شد داخل ظرف کشیده و سرو می کنیم.

 

منابع: شیراز نوین – بیتوته- خراسان - همشهری

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.