طرز تهیه دسر مخملی، مخصوص مهمانی ها
با دسر مخملی به سفر خود رنگ و لعاب ویژه بدهید و مهمانان خود را شگفت زده کنید.
دوات آنلاین -دسر مخملی، نوعی دسر عربی است که ته مزه قهوه و نسکافه دارد و برای مهمانیها یک گزینه بسیار راحت و آسان است و اگر وقت کافی برای پختوپز انواع دسر دارید و میتوانید زمان صرف کنید، این دسر حتما انتخاب خوبی برایتان است.
مواد لازم برای دسر مخملی
شیر: ۴ لیوان
پودر کرم کارامل: یک بسته
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۵ قاشق غذاخوری
بیسکوئیت پتیبور ساده: یک بسته
دسر مخملی را چطور درست کنیم
برای شروع ژلاتین را روی آبی که از قبل سرد شده است بپاشید تا اسفنجی شود.
سپس شیر، شکر، نسکافه و پودر کرم کارامل با هم ترکیب کنید و بعد ژلاتین را که اسفنجی شده به آن اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید.
پیشنهاد بیشتر: دسر برای مهمانی چی درست کنیم
مخلوط را تا زمانی که داغ و ژلاتین کاملا حل شود روی حرارت نگهدارید.
وقتی به جوش آمد از روی حرارت بردارید تا بیشتر نجوشد.
سپس یک بسته بیسکوئیت پتیبور را به آن اضافه کنید و وقتی که کمی بیسکوئیتها نرم شدند در غذاساز یا مخلوطکن میکس کنید و در قالبی که چرب کردهاید بریزید.
سپس در حدود ۸ ساعت در یخچال استراحت بدهید تا دسر سفت شود و بعد از قالب دربیاورید و به دلخواه تزئین کنید.
منبع: همشهری
12jav.net