2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه سالاد مرغ یونانی برای شام

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی برای شام

یکی از انواع سالادها که وعده غذایی اصلی محسوب می شوند سالاد مرغ یونانی است. طرز تهیه آن را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -سالاد مرغ یونانی غذایی کامل و مناسب برای شام است که می تواند تنوعی در سفره شما محسوب شود. روش درست کردن آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ -۵۰۰ گرم

کالباس مرغ (به دلخواه)  -۱۰۰ گرم

پیازچه -  ۳ ساقه

گوجه گیلاسی- نصف پیمانه

ماست یونانی- نصف پیمانه

سس مایونز -۲  قاشق غذاخوری

سس خردل -یک قاشق چای خوری

آب لیموترش -۲ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه -  به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی چگونه است

روش درست کردن سالاد مرغ یونانی

1- ابتدا سس را آماده می کنیم. ماست را به همراه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

 

بیشتر بخوانید: غذا با فیله مرغ چی درست کنیم

 

2- مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شود، سپس کاسه را درون یخچال قرار می دهیم.

 

3- گوشت مرغ را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

 

4- مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه  می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

 

پیشنهاد: سالاد برای مهمانی چی درست کنیم

 

5- اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آن را از قابلمه خارج و به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.

 

6- یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن  اضافه می‌کنیم، سپس کالباس را به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه می کنیم.

 

7- کالباس را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس مرغ خرد شده را اضافه می کنیم.

 

8- پس از این که گوشت مرغ هم سرخ شد، آن را به همراه کالباس از تابه خارج می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

 

راهنمایی: سالاد اندونزی را چطور درست کنیم

 

9- پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی به مواد داخل کاسه اضافه و مخلوط می کنیم.

 

10- سس را از یخچال خارج و به مواد اضافه می‌کنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شود. می توانید از سبزی و نخود سبز برای تزئین استفاده کنید .

 

11- سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب مواد آن شود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.