غذا با فیله مرغ چی درست کنیم
طرز تهیه 4 غذای خوشمزه با فیله مرغ را بخوانید.
دوات آنلاین -با فیله مرغ غذاهای متنوعی می توان درست کرد. سوخاری کردن، استفاده از قارچ یا انواع پنیرها و ... هر کدام طعمی متفاوت به خوراک ما می دهد. طرز تهیه 4 غذای خوشمزه را در ادامه بخوانید.
دستور پخت فیله مرغ نودلی
برای تهیه فیله مرغ نودلی به یک ساعت زمان نیاز دارید.
مواد لازم
نودل یک بسته
سیخ چوبی به تعداد لازم
فیله مرغ یا سینه مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و پیاز و لیمو ترش به مقدار لازم برای مزه دار کردن
زعفران برای مزه دار کردن به مقدار لازم برای مزه دار کردن
طرز تهیه
فیله مرغ را برش داده و در یک ظرف بگذارید.
نمک، فلفل، لیموترش و زعفران دم کرده به آن بزنید و در ظرف را بگذارید تا فیلهها مزه دار شوند.
نودلها را مثل ماکارونی در آب میجوشانیم با این تفاوت که آب نودلها باید کمتر باشد و باید بیشتر بجوشد تا لعاب اندازد. سپس نودلها را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید تا به یکدیگر نچسبد.
فیلههای مرغ را از مواد خارج کنید و آنها را به سیخ چوبی بزنید.
ببینید: فیلم آموزش تهیه استیک سینه مرغ
سپس نودلها را دور فیلههای مرغ بپیچید.
یک تابه بردارید و روغن در آن بریزید تا کمی داغ شود.
یکی یکی سیخهای نودل پیچ شده را در روغن سرخ کنید تا حدی که نودلها طلایی رنگ شوند.
روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
مواد لازم
فیله مرغ: 3 عدد
ژامبون: 3 ورقه
پنیر چدار: 3 ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
پودر سوخاری: 2 پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): 2 حبه
پاپریکا: به مقدار لازم
دستور پخت
1. با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ با سبزیجات معطر در فر
2. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
3. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا
چی نیاز داریم
فیله مرغ : 10 عدد
پنیر گودا : 5 ورق
نمک، فلفل، ادویه، زعفران : کمی
پودر سوخاری ریز : یک بسته
پودر سوخاری درشت : یک بسته
تخم مرغ : 3 عدد
روش تهیه
فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید نباد بافت فیلمه از هم جدا شود.
پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.
فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.
مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.
ببینید: فیلم آموزش روش پخت بوقلمون
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید. فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.
مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.
در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.
این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.
خوراک فیله مرغ با قارچ
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
فیله مرغ: دو عدد بزرگ
قارچ : ۲۵۰ گرم
پیاز : یک عدد
سیر : ۷ حبه
پودر کاری : یک قاشق مرباخوری
آبلیمو :چهار قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب یک لیوان
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را فیله کرده و به شکل قطعات کوچک، خرد میکنیم.(مطابق شکل روبرو) پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم.
بیشتر بخوانید: شنیسل مرغ را چه طور خودمان در خانه درست کنیم
وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به پیازداغ و سیرداغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، بهحدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود.
پودر کاری و آبلیمو و نمک را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ پخت، قارچها را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی دیگر بپزد، بهحدی که آب آن خشک شود.
مقدار قارچ آن بستگی به خودتان دارد، میتوانید کمتر یا بیشتر کنید. این خوراک خوشمزه، خیلی سریع آماده میشود و برای مهمانیها میتوانید به عنوان خورشت دوم از آن استفاده کنید.
منابع: پارسینه- برترین ها- سیمرغ- پرشین وی
12jav.net