2021/04/20
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين
سالاد اندونزی را چطور درست کنیم

سالاد اندونزی را چطور درست کنیم

سالاد اندونزی برای مهمانی ها بسیار مناسب است. طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -سالاد اندونزی از این کشور به اکثر کشورهای جهان راه یافته و طرفداران زیادی دارد. از این سالاد برای پذیرایی از مهمانان نیز می توان استفاده کرد. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

برای سالاد اندونزی چه موادی لازم داریم

هویج ۲ عدد

خیارشور ۴ عدد

ذرت نصف پیمانه

کالباس نصف پیمانه

کلم برگ قرمز ۱ پیمانه

کلم برگ سفید ۲ پیمانه

نخود فرنگی نصف پیمانه

سس مایونز نصف پیمانه

کشمش پلویی به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دتسور تهیه سالاد اندونزی را بخوانید

طرز تهیه سالاد اندونزی

۱. ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه و سرو سالاد سزار

 

۲. بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر میشود هویج آبپز نه بخار پز)و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.

 

۳. ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود.برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.

 

۴. نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما میشود. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد پاستا با مرغ

 

۵. ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم

 

۶. هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد هندی ریتا

 

۷. کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه  کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود

 

۸. مواد را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.