طرز تهیه مربای بالنگ تازه + خاصیت ها
مربای بالنگ نه فقط خیلی خوشمزه است بلکه خاصیت های زیادی هم دارد که در این مطلب به آنها اشاره شده است.
دوات آنلاین -مربای بالنگ تازه را خیلی راحت می توانید در خانه درست کنید. این مربا که به صبحانه شما طعم و رنگی متفاوت می دهد خواص فراوانی هم دارد.
بالنگ چیست
بالنگ گیاهی از خانواده مرکبات است که نام علمی آن L.Citrus Medica بوده و در کتب طب سنتی از آن به عنوان «اترج کبیر» نام برده شده است. میوه این گیاه را به فارسی بالنگ میگویند و از نظر گیاه شناسی گونهای از بادرنگ محسوب میشود. بادرنگ دارای درختچهای است به شکل نامنظم و برگهای آن با کمی اختلاف شبیه سایر انواع مرکبات است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل مربای کیوی خانگی
مواد لازم برای مربای بالنگ
بالنگ: ۱ کیلو
شکر: ۱
آب: به مقدار لازم
آبلیمو: ۴ قاشق چایخوری
دستور تهیه مربای بلانگ
بالنگ ها را شسته و پوست آن را جدا کنید.
وسط بالنگ ها را گرفته و نگینی خرد کنید.
۲ ساعت بالنگ های خرد شده را در آب سرد خیس کنید.
سپس آن را آبکش کرده و در ظرفی دیگر بریزید.
آب را تا جایی که کاملاً روی بالنگ را بگیرد پر نمایید.
بدانید: طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به
ظرف را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
بعد از جوشیدن، بالنگ ها را آبکش کنید.
۴ بار این کار را انجام دهید تا تلخی آن رفع شود.
سپس مجدداً بالنگ ها را به همراه آب سرد بر روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را کم کم اضافه کنید.
به آرامی مواد را مخلوط کنید تا شکر در آب حل شود.
صبر کنید تا شربت به غلظت برسد و سپس حرارت را خاموش کنید.
در آخر نیز آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید.
خاصیت های میوه بالنگ
میوه بالنگ خواص درمانی فراوانی دارد. از خواص این میوه میتوان به ضد نفخ بودن و کمک به هضم آسان غذا اشاره کرد. همچنین میتوانید میوه بالنگ و سرکه را ترکیب کرده و مصرف کنید . این ضماد درد مفصل، نقرس و ورمهای مختلف را درمان میکند. خواص بالنگ شامل ضد سرفه بودن، نرم کننده سینه، ارامش بخش بودن و خنک کننده بودن است. برای آرامش اعصاب میتوانید میوه بالنگ را میل کنید. بالنگ برای بهبود گردش خون بسیار مفید بوده و کمبود آب بدن را جبران می کند.
منابع: غذالند- باشگاه خبرنگاران
12jav.net