2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
طرز تهیه مربای بالنگ تازه + خاصیت ها

طرز تهیه مربای بالنگ تازه + خاصیت ها

مربای بالنگ نه فقط خیلی خوشمزه است بلکه خاصیت های زیادی هم دارد که در این مطلب به آنها اشاره شده است.

دوات آنلاین -مربای بالنگ تازه را خیلی راحت می توانید در خانه درست کنید. این مربا که به صبحانه شما طعم و رنگی متفاوت می دهد خواص فراوانی هم دارد.

با خاصیت های مربای بالنگ آشنا شوید

بالنگ چیست

بالنگ گیاهی از خانواده مرکبات  است که نام علمی آن L.‌Citrus Medica ‌بوده و در کتب طب سنتی از آن به عنوان «اترج کبیر» نام برده شده است. میوه این گیاه را به فارسی بالنگ می‌گویند و از نظر گیاه شناسی گونه‌ای از بادرنگ محسوب می‌شود. بادرنگ دارای درختچه‌ای است به شکل نامنظم و برگ‌های آن با کمی اختلاف شبیه سایر انواع مرکبات است.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل مربای کیوی خانگی

 

مواد لازم برای مربای بالنگ

بالنگ: ۱ کیلو

شکر: ۱

آب: به مقدار لازم

آبلیمو: ۴ قاشق چایخوری

روش تهیه مربای بالنگ تازه چگونه است

دستور تهیه مربای بلانگ

بالنگ ها را شسته و پوست آن را جدا کنید.

 

وسط بالنگ ها را گرفته و نگینی خرد کنید.

 

۲ ساعت بالنگ های خرد شده را در آب سرد خیس کنید.

 

سپس آن را آبکش کرده و در ظرفی دیگر بریزید.

 

آب را تا جایی که کاملاً روی بالنگ را بگیرد پر نمایید.

 

بدانید: طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به

 

ظرف را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.

 

بعد از جوشیدن، بالنگ ها را آبکش کنید.

 

۴ بار این کار را انجام دهید تا تلخی آن رفع شود.

 

سپس مجدداً بالنگ ها را به همراه آب سرد بر روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را کم کم اضافه کنید.

 

به آرامی مواد را مخلوط کنید تا شکر در آب حل شود.

 

صبر کنید تا شربت به غلظت برسد و سپس حرارت را خاموش کنید.

 

در آخر نیز آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید.

 

خاصیت های میوه بالنگ

میوه بالنگ خواص درمانی فراوانی دارد. از خواص این میوه می‌توان به ضد نفخ بودن و کمک به هضم آسان غذا اشاره کرد. همچنین می‌توانید میوه بالنگ و سرکه را ترکیب کرده و مصرف کنید . این ضماد درد مفصل، نقرس و ورم‌های مختلف را درمان می‌کند. خواص بالنگ شامل ضد سرفه بودن، نرم کننده سینه، ارامش بخش بودن و خنک کننده بودن است. برای آرامش اعصاب می‌توانید میوه بالنگ را میل کنید. بالنگ برای بهبود گردش خون بسیار مفید بوده و کمبود آب بدن را جبران می کند.

 

منابع: غذالند- باشگاه خبرنگاران

12jav.net

 

دیدگاه‌ها
ناشناس 1401/10/06
سلام مربا بالنگ درست کردم زیاد نپخته حلت سفت داره چکار کنم

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.