2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به

طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به

اگر می خواهید مربای به که در خانه درست می کنید غلیظ شود و از طرفی جنبه مجلسی داشته باشد به روشی که در این مطلب توضیح داده شده است، عمل کنید.

دوات آنلاین -حتما شما هم درباره خاصیت های میوه به زیاد خوانده و شنیده اید اما مشکل اینجا است که این میوه بسیار دیرهضم است و به همین دلیل بهتر است آن را به صورت خام نخوریم. بهترین کار این است که با آن مربا درست کنیم اما چه کنیم که مربای به مجلسی و غلیظ شود. برای رسیدن به این هدف از ظرز تهیه که در ادامه به نقل از ایرنا آمده است کمک بگیرید.

مربای به خانگی را چطور درست کنیم که خوشمزه شود

برای تهیه مربای به چی لازم داریم

به: دو و نیم کیلوگرم

شکر: دو کیلوگرم

آب: یک لیتر

آبلیمو: چهار قاشق سوپ‌خوری

دانه هل: یک قاشق سوپ‌خوری

گلاب: یک قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق مرباخوری

چوب دارچین: دو تکه

چه کار کنیم که مربای به غلیظ شود

روش درست کردن مربای به

1. ابتدا باید به‌ها را پوست بکنید. دانه‌های درون آن را خارج کنید و به قطعات دل‌خواه برش بزنید. اما اگر می‌خواهید برش‌های به شما کاملا ترد شود بهتر است آنها را به صورت خلال‌های نازک در آورید.

 

2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمه‌ای با اندازه مناسب با هم مخلوط کنید.

 

3. سپس به‌ها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید.

 

4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.

 

5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ شود.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها
هادی 1402/08/01
اتفاقا ده ساعت مربا ی به روی اجاق هنوز آبکی
سحر 1401/07/14
سلام من هر کار کنم مربای به من غلیظ نمیشه
ناشناس 1400/10/30
با این روشی که گفتین به ها که نمیپزن وشکر کامل حل نمیشه

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.