2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
آزار شیطانی دختران بعد از خواستگاری در فضای مجازی

آزار شیطانی دختران بعد از خواستگاری در فضای مجازی

دخترها که اعتماد می کردند به بهانه صحبت درباره آینده و دیدن خانواده ام، آنها را به باغی در اطراف تهران می کشاندم و ...

دوات آنلاین -استفاده از لباس پلیس ترفندی بود که دزد جوان برای اجرای نقشه اش به کار می برد و خیلی خوب هم این شگردش می گرفت. متهمی که با این بهانه با دختران زیادی آشنا شده و اعتمادشان را جلب کرده بود. مهدی پس از آن، پیشنهاد ازدواج را مطرح می کرد و همین مساله، شک را به یقین تبدیل می کرد و اعتماد صددرصدی دختران جوان را به دست می آورد، نقشه هایی که در سر داشت را اجرا می کرد. گفت و گوی تپش جام جم با این متهم را بخوانید:

 

آشنایی در فضلی مجازی

* با قربانیان چطور آشنا شدی؟

ابتدا به بازار رفتم و یک دست لباس نظامی و چند سر دوش از درجه سروانی به بالا تهیه کردم. بعد به آتلیه رفتم و با لباس نظامی و درجات عکس انداختم. چند عکس با لباس نظامی باعث شد دنبال کننده های زیادی پیدا کنم. در میان این افراد می گشتم و دخترهای پولدار را پیدا می کردم و با آنها طرح دوستی می ریختم.

 

* بعد چه اتفاقی می افتاد؟

لباس نظامی کار خودش را می کرد و آنها خیلی زود به این دوستی پاسخ مثبت می دادند و من هم در تمامی موارد اعلام می کردم قصدم ازدواج است و با این شگرد از اعتماد بیشتر طعمه هایم برخوردار می شدم.

 

بیهوش کردن قربانیان

* نقشه ات چه بود؟

دخترها که اعتماد می کردند به بهانه صحبت درباره آینده و دیدن خانواده ام، آنها را به باغی در اطراف تهران می کشاندم. در راه با این ترفند که تشنه هستم آبمیوه تهیه کرده و داروی بی هوشی داخل آن می ریختم. قربانیان که نیمه بیهوش می شدند به داخل باغ می کشاندم و آنها را مورد آزار و اذیت قرار میدادم. بعدهم با سرقت پول و طلای آنها، رهایشان می کردم.

 

* اما ظاهرا فیلم و عکس هم از آنها می گرفتی؟

نمی گرفتم اما به دروغ می گفتم فیلم و عکس گرفتم تا بتوانم آنها را مجاب کنم به خواسته ام عمل کنند.

 

* چه خواسته ای؟

اخاذی، بی شک زمانی که به باغ می آمدند خیلی پول و طلا با

خودشان نداشتند اما وقتی نجات پیدا می کردند اگر هم پول و طلایی نداشتند، باز هم از ترس آبرویشان مجبور می شدند از دیگران قرض بگیرند و خواسته مرا برآورده کنند.

 

* فکر نمی کردی دستگیر شوی؟

چون احتمال می دادم آنها نزد پلیس شکایت کنند، با مطرح کردن ماجرای فیلم و عکس، آنها را تهدید می کردم.

 

* چرا فقط پول و طلا سرقت می کردی؟

گوشی تلفن همراه دردسر دارد. متهمان زیادی از طریق همین گوشی های سرقتی بازداشت شده اند. از طرفی اگر یک گوشی خیلی مدل بالا را هم سرقت کنم در بازار بدون کارتن نهایت بتوانم دو تا سه میلیون تومان پول به دست بیاورم. به دردسرش نمی ارزد برای همین از اول که این کار را شروع کردم با خودم گفتم گوشی خط قرمزت باشد.

 

* چه شد که این شگرد را برای رسیدن به خواسته ات انتخاب

کردی؟

شگرد را در فیلم ها دیدم. اما باور کنید تقصیر خود شکات است.

 

* چرا تقصیر آنهاست که تو مرتکب جرم شده ای؟

وقتی پلیس این همه هشدار می دهد مواظب این جور سرقت ها و کلاهبرداری ها باشید ولی مالباخته ها و قربانیان توجه نمی کنند. چرا باید آدمها به فضای مجازی اعتماد کنند. گاهی اوقات اخباری را می خوانم در خصوص متهمان که خانواده هایشان می گویند ما از اصل ماجرا خبر نداشتیم و فکر می کردیم فرد درستی باشد. چطور می توان در فضای مجازی کسی را شناخت. اگر کسی دنبال همسر هم باشد در فضای مجازی پیدا نمی کند.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.