طرز تهیه کدو حلوایی شکم پر با برنج و مرغ در قابلمه
کدو حلوایی را به روش های مختلف می توان درست کرد. یکی از خوشمزه ترین دستور پخت ها را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -کدو حلوایی شکم پر باب میل و سلیقه خیلی ها است و آن را با انواع سبزیجات، مرغ، گوشت و برنج تهیه درست می کنند. برخی برای پختن این خوراکی خوشمزه از فر استفاده می کنند اما اگر فر ندارید هم می توانید آن را به راحتی در قابلمه بپزید فقط کافی است دستور پخت و طرز تهیه که در ادامه به نقل از مجله کوروش آمده است رعایت کنید.
مواد لازم برای کدو حلوایی شکم پر
کدو حلوایی: ۱ عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه متوسط
برنج: نصف لیوان دستهدار
لپه: یک سوم لیوان دستهدار
زرشک: یک سوم لیوان دستهدار
گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
سبزی معطر: ۵۰۰ گرم ساطوری شده
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
دارچین و زنجبیل: یک سوم قاشق چایخوری
آبلیمو یا سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
دستور پخت کدو حلوایی شکم پر
در اولین مرحله از طرز تهیه دلمه کدو حلوایی باید مواد آن را آماده کنید. پیش از هر چیز لپه را از قبل خیس کرده و چند مرتبه آب آن را عوض کنید. برنج را در مقداری آب نمک خیس کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدو حلوایی در فر
لپه را در یک ظرف مناسب با مقداری آب بپزید.
برنج را در مقداری آب بجوشانید. لپه و برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
قسمت بالای کدو حلوایی یا کدو تنبل را برش دهید و تخم کدو را خارج کنید.
داخل کدو تنبل را دارچین، زنجبیل، آبلیمو و کره بمالید و مزهدار کنید. روی کدو حلوایی را کره بمالید.
یک پیاز را رنده یا نگینی ریز خرد کنید. سیر را له کنید. سیر و پیاز را سرخ کنید، در حدی که رنگ آنها طلایی یا کاراملی شود.
گوشت یا فیله مرغ (هر کدام که با ذائقه شما هماهنگتر است) را تفت کنید. به آن نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید. میتوانید در این مرحله از تهیه دلمه کدو حلوایی، کمی جوز هندی هم اضافه کنید.
لپه و برنج پخته شده را به گوشت یا مرغ اضافه کنید.
آموزش: طرز تهیه سالاد کدو حلوایی
سبزی معطر (ترخون، پیازچه، جعفری، نعنا، گشنیز) را به همراه زرشک و زعفران دم کشیده به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. مواد را به مدت ۵ دقیقه بپزید.
کدو را با موادی که تهیه کردید، پر کنید و فشار دهید تا مواد کاملا در کدو جای بگیرند. قسمت بالای کدو را به عنوان در کدو، روی آن قرار دهید.
در طرز تهیه دلمه کدو با قابلمه، یک قابلمه را تا یک سوم اندازه آن را، آب کنید و در آن آبکش بگذارید. کدو را روی آبکش مخصوص بخارپز بگذارید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید دلمه کدو بخارپز شود.
نکاتی برای پختن کدو حلوایی شکم پر
* اگر میخواهید طعم نهایی دلمه تنبل شکم پر، شیرین باشد، وقتی از دارچین و زنجبیل برای مزهدار کردن کدو استفاده میکنید، یک قاشق عسل یا شکر هم به ترکیبات اضافه کنید.
*اگر میخواهید دلمه کدو طعم ملس یا ترش داشته باشد، رب انار اضافه کنید، یا به مواد داخل کدو حلوایی، برگه زردآلو بیفزایید.
*اگر دلمه کدو تنبل رژیمی میخواهید، از طرز تهیه دلمه کدو حلوایی، برنج را حذف کنید.
*میتوانید به جای گوشت یا مرغ، از عصاره آنها استفاده کنید و گوشت را از دستور پخت دلمه کدو تنبل حذف کنید.
12jav.net