فیلم: دستور تهیه کوفته انار و گردو
کوفته انار از جمله غذاها خوش طعم پاییزی است که بد نیست آن را یکی دو بار در این فصل درست کنید.
دوات آنلاین -کوفته انار طعمی خوب و متفاوت دارد و اگر آن را همراه گردو درست کنید مزه اش بهتر هم خواهد شد. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت این غذا را به طور کامل آموزش داده است. یادتان باشد برای درست کردن این غذای پاییزی به یک ساعت و نیم زمان نیاز دارید.
مواد لازم برای کوفته انار
پیاز متوسط ۲ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری
بادام پوست گرفته شده ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده نصف لیوان
نمک فلفل و ادویه به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده(چرب) ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
خلال بادام و خلال پسته از هرکدام ۲ قاشق سوپخوری
رب انار ۱ لیوان
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
طرز پخت کوفته انار و گردو
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز چرخ نموده و دو مرتبه میکس نمایید.
ببینید: دستور پخت کامل کوفته برنجی
برای اینکه کوفته ها وا نرود نعنا و برنج خیس شده را اضافه نمایید. به اندازه ۲ قاشق زعفران، خلال بادام، خلال پسته مغز گردو خرد شده، نمک، فلفل و ادویه را اضافه نموده و حسابی ورز دهید.
کوفته ها را به اندازه یک گردو درست نمایید. برای تهیه سس کوفته در ابتدا پیاز را تفت داده، سپس رب انار، نمک، فلفل را تفت داده و زعفران را به همراه آب به آن اضافه نموده و اجازه دهید به جوش آید، سپس کوفته ها را داخل سس قرار داده و اجازه دهید تا کامل بپزد.
12jav.net