2024/12/14
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه کدو حلوایی در فر

طرز تهیه کدو حلوایی در فر

با دستور پختی که در این مطلب آمده است می‌توانید کدو حلوایی بسیار خوشمزه‌ای تهیه کنید.

دوات آنلاین -کدو حلوایی در فصل سرد سال حسابی می‌چسبد البته نحوه تهیه آن هم در طعم و مزه‌اش خیلی نقش دارد. طرز پخت کدو حلوایی در فر را در ادامه بخوانید:

 

چه موادی لازم داریم

کدو حلوایی کوچک شیرین چهار عدد

سس سیب دو پیمانه

پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

کدو حلوایی را چه طور درست کنیم

دستور پخت کدو حلوایی در فر

برای تهیه کدو حلوایی کبابی بهتر است ابتدا سس سیب را آماده کنیم. هشت عدد سیب زرد متوسط انتخاب کنید. پوست آن‌ها را بگیرید و خرد کنید. سپس سیب را با کمی پوست لیمو ترش، سه قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آب‌لیمو، نصف پیمانه شکر و یک لیوان آب در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

 

کمی دارچین و نمک به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید تا سیب‌ها کاملا بپزند. وقتی که سیب‌ها کاملا نرم شدند پوست لیمو را از مواد جدا کرده و مواد را با غذاساز یا با دست له کنید تا حالت پوره به خود بگیرد. در این مرحله سس سیب خوشمزه و خوش‌عطر شما آماده است. البته در صورتی که سیب مورد استفاده شما خیلی شیرین بود، مقدار شکر کمتری استفاده کنید.

 

ببینید: خورشت لوبیا چیتی با گوشت و بادمجان به سبک ارومیه ای

 

فر را با دمای ۱‍۶۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک سینی مناسب فر انتخاب کرده و آن را چرب کنید.

 

در همین فاصله سس سیب، دارچین، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا سس شما کاملا مزه‌دار شود.

 

در این مرحله از تهیه کدو حلوایی کبابی باید به آماده‌سازی کدو حلوایی بپردازیم. ابتدا کدو حلوایی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. سر آن را با چاقو برش دهید و دانه‌ها، رگ و ریشه‌های داخل کدو را با کمک قاشق خارج کنید. حال آن‌ها را در سینی فر چرب شده بچینید و در هر کدام نصف پیمانه از مخلوط سس سیب بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدوحلوایی پلو غذای مازندرانی

 

روی کدو حلوایی‌ها را با فویل محکم بپوشانید و سینی را در فر قرار دهید. کدو حلوایی کبابی پس از یک ساعت و نیم تقریبا آماده خواهد بود. زمانی‌که کدو حلوایی‌ها کاملا پخته و ترد شدند آن را از فر خار کرده و فویل را بردارید تا سرد شود.

 

این 2 نکته را رعایت کنید

این دسر هم به صورت سرد و هم به صورت گرم قابل سرو است.

 

در صورتی که دوست ندارید از کدو حلوایی درسته استفاده کنید و یا کدو حلوایی شما بسیار بزرگ است، می‌توانید کدو حلوایی کبابی را به صورت خرد شده تهیه کنید. تکه‌های کوچک‌تر کدو حلوایی را در سینی چیده و روی آن سس سیب و دارچین بریزید.

 

منبع: کتاب کاله

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.