خورشت مرغ و انار را چه طور درست کنیم
طرز پخت خورشت مرغ و انار را به صورت کامل و مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خورشت مرغ و انار غذای بسیار خوشمزه پاییزی است که ب نیست برای تنوع هم شده یکی دو باری این غذا را در فصل انار بپزید. دستور تهیه آن هم زیاد سخت نیست.
مواد لازم برای خورشت مرغ و انار
این مواد برای 5 نفر است.
پودر موسیر - یک قاشق مرباخوری
پودر سیر - یک قاشق مرباخوری
سیر - 5حبه (بزرگ)
نمک - به میزان لازم
انار - 2 پیمانه (دانه شده)
رب انار - نصف پیمانه
مرغ - یک کیلوگرم
پیاز - یک عدد (ریز)
روغن کنجد - 4 قاشق سوپ خوری
زعفران - یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
طرز تهیه خورشت مرغ و انار
1- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.
2- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه ای در تابه داغ تفت دهید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل 3 غذای پاییزی
3- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.
4- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
5- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
6- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدو حلوایی در فر
7- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.
8- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.
9- بعد از کمی جوشیدن ، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net