2024/10/06
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
پیشنهادات ما
طرز تهیه سالاد کدو حلوایی، سالاد مخصوص پاییز

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی، سالاد مخصوص پاییز

اگر کمی حوصله به خرج بدهید می توانید با درست کردن سالاد کدو حلوایی از میل کردن آن لذت ببرید.

دوات آنلاین -کدو حلوایی پر از خاصیت است و با آن خوراکی های متنوعی می توان درست کرد. یکی از این خوراکی ها نوعی سالاد است که طرز تهیه آن در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی

آب پرتقال – یک پیمانه

شیره افرا – نصف پیمانه

پودر خردل – نصف قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شده – یک قاشق غذاخوری

کدو حلوایی خرد شده – 600 گرم

روغن – به میزان لازم

نمک – نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه -  به میزان لازم

روغن زیتون – یک سوم پیمانه

کاهو یا کلم – 6 پیمانه

پنیر – به دلخواه

سالاد کدو حلوایی را چطور درست می کنند

دستور تهیه سالاد کدو حلوایی

1- برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدو حلوایی در فر

 

2- نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

 

3-  برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید.

 

4- چاشنی زنجبیل را روی آن‌ها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

 

5-  فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

 

پیشنهاد: طرز تهیه 4 نوع سالاد به جای شام

 

6- کدوها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شود سپس آن ها را  از فر خارج کنید.

 

7- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط  و به تدریج روغن اضافه کنید.

 

8- دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

 

9-  در یک کاسه بزرگ، کاهو و نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید و  روی  آن پنیر بریزید ، سپس بقیه سس را اضافه کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.