2021/10/28
۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
دیباچه
چه کار کنیم که شور گل کلم کپک نزند

چه کار کنیم که شور گل کلم کپک نزند

با چند ترفند خیلی ساده و معمولی می توان جلوی کپک زدن شور گل کلم را گرفت. همین طور می توانید کاری کنید که شور شما فوری آماده شود.

دوات آنلاین -خیلی از ما شور گل کلم را خودمان در خانه درست می کنیم و البته معمولا غیر از گل کلم مواد دیگری از جمله هویج را هم به آن اضافه می کنیم. اما مشکل اصلی کپک دن شور است. در ادامه چند تفرند یاد می گیرید که از این اتفاق جلوگیری می کند.

 

روش نگهداری شور گل کلم

شور را در یخچال نگه دارید. تا زمانی که در بطری شور گل کلم باز نشود، می‌توانید آن را در بیرون از یخچال و البته در جای خنک نگهداری کنید. ولی وقتی در  بطری باز شد باید در یخچال نگهداری شود که کپک نزند.

 

برای استفاده از آن از قاشق تمیز استفاده کنید.

 

در بطری را محکم ببندید که هوا نکشد و کپک نزند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری

 

برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم، بطری‌ها را قبل از استفاده تمیز بشویید و خوب خشک کنید یا حتی برای محکم کاری آن‌ها را استریل کنید.

روش پیشگیری از کپک زدن شور گل کلم چیست

نکات مهم برای پیشگیری از کپک زدن

مواد شور و ظرفی که می خواهید مواد را داخل آن بریزید، کاملا خشک باشد، تا ترشی کپک نزند.

 

پس از اضافه کردن آب نمک، به این علت که مواد، مقداری از آب نمک را جذب میکنند سطح آب نمک پایین‌تر میرود.

 

آموزش: ترشی فلفل تند را چه طور درست کنیم

 

پس دقت کنید که حتما آب نمک روی تمام شورها را بپوشاند و بالاتر باشد ،چون سبزی هایی که بیرون از آب نمک بمانند کپک میزنند.

 

برای جلوگیری از کپک زدن ، می توانید می‌توانید چند عدد گل ‌پر به آن اضافه کنید.

چگونه می توانیم شور گل کلم را فوری آماده کنیم

علت لزج شدن شور

نکته دیگر این‌که گاهی دیده‌اید شور شما دچار لزج یا لیزی هست حتما داخل شیشه شور هوا وارد شده و یکی از علت‌های دیگر آن کم نمک بودن آن است.

 

در همین زمینه: طرز تهیه 4 نوع ترشی جدید، خوشمزه و متفاوت

 

برای هر یک لیتر آب نصف پیمانه سرکه سفید استفاده کنید یا به طور دقیق از هر یک لیوان آبی که استفاده می‌شود، ۲ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید.

 

ترفندی برای تهیه شور گل کلم فوری

برای اینکه گلم کلم زودتر آماده شود می توانید در چهار روز اول تهیه این ترشی ، آن را در جای گرم نگهداری کنید و بعد آن را در یخچال بگذارید. در واقع در شهرهای گرمسیری این ترشی خوشمزه یک هفته ای آماده می شود.

 

پس از اینکه رنگ آب شور گل کلم شروع به کدر شدن کرد، آماده است که آن را در یخچال قرار داده و مصرف کنید.

 

منابع: تبیان - اکالا

 

صفحه اصلی زاگرس
کارنامه
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.