2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
با میوه به چی درست کنیم؛ دستور تهیه 2 غذا

با میوه به چی درست کنیم؛ دستور تهیه 2 غذا

برای درست کردن خورش به و آلو و همچنین پلو مخلوط به و هویج می توانید روی راهنمایی های این مطلب حساب کنید.

دوات آنلاین -خاصیت های میوه به بر هیچ کس پوشیده نیست و حتما شما هم می دانید که بهتر است به را به صورت پخته مصرف کنید تا در هضم آن مشکلی نداشته باشید. پس می ماند جواب این سوال که با میوه به چه غذایی می توان پخت. خورش به و آلو که غذایی معروف است که دستور تهیه آن در ادامه توضیح داده شده. غیر از آن پلو مخلوط به و هویج نیز خیلی خوشمزه است که طرز پخت آن را هم می ت وانید در همین مطلب مطالعه کنید.

خورش به و آلو را چطور درست می کنند

دستور پخت خورش به و آلوی جا افتاده

مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم

پیاز متوسط یک عدد

میوه به ۳۰۰ گرم

آلو خورشی ۱۰ تا ۱۲ عدد

شکر سفید یک قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی دو تا سه قاشق غذاخوری

لپه (به دلخواه) دوسوم لیوان

زعفران دم‌کرده نصف پیمانه

روغن به مقدار لازم

پودر سیر به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

زردچوبه دو قاشق چای‌خوری

 

خورش به و آلو را چطور بپزیم

برای شروع کار ابتدا پیازها را شسته و پوست بگیرید سپس به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه مناسب بردارید و روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل تابه بریزید تا حسابی داغ شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز پخت هویج پلوی دو نفره با گوشت و مرغ

 

بعد از این که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. حین این که پیاز در حال تفت خوردن است زردچوبه را اضافه کنید تا زمانی که کاملا به خورد پیاز برود.

 

گوشت را خرد کنید به اندازه‌ای که نه قیمه‌ای باشد و نه خیلی قورمه‌ای؛ یعنی نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشد. گوشت را به پیاز اضافه کنید و مقداری پودر سیر و فلفل سیاه روی آن بزنید تا بوی زهم گوشت گرفته شود. اجازه دهید تا گوشت و پیاز با هم کمی تفت بخورند و رنگ گوشت عوض شود. سپس مقدار کمی دیگر زردچوبه بزنید تا طعم گوشت لذیذتر شود.

 

حدود یک لیتر آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد. بعد از حدود دو تا سه ساعت (بسته به حرارت) وقتی گوشت پخته شد، رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید. میوه به را هم پوست بکنید و به اندازه حبه‌های قند درشت خرد کنید. برای این که به‌های خرد شده سریع سیاه نشوند، مقداری آبلیمو به آن‌ها بزنید. سپس آلو بخارا، به‌های خرد شده و دارچین را اضافه کنید.

 

وقتی خورش شما جا افتاد و به‌های خرد شده هم پختند، مقداری زعفران دم کنید و به آن اضافه کنید. بعد از نیم ساعت دیگر خورش را از روی حرارت بردارید. خورش به خوشمزه و جا افتاده را با برنج دمی ایرانی قد کشیده سرو کرده و نوش جان کنید.

 

چند نکته ریز

اگر آلوهایی که استفاده می‌کنید سفت باشند، بهتر است قبل از مصرف یک تا دو ساعت آن‌ها را داخل آب خیس کنید.

 

بدانید: طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به

 

اگر دوست داشتید طعم خورش به ملس باشد، به اندازه یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.

 

زمانبندی جا افتادن خورش با توجه به حرارت آن متفاوت است. حواستان باشد که به‌های خرد شده نباید له شوند.

 

اگر دوست داشته باشید می‌توانید به جای گوشت در این خورش از پنیر کبابی استفاده کنید.

طرز تهیه و دستور پخت پلو مخلوط به و هویج را یاد بگیرید

طرز تهیه پلو مخلوط به و هویج

پلو مخلوط به و هویج طعم شیرین دارد. اگرچه این غذا را معمولا با مرغ می پزند اما شما می توانید از گوشت بلدرچین هم استفاده کنید. همچنین بهتر است ابتدا مرغ یا بلدرچین را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در مخلوط نمک و فلفل و زعفران بخوابانید تا مزه دار شود بعد در کره تفت دهید.

 

مواد مورد نیاز برای 5 نفر

عدس: ۱ پیمانه

جوز هندی: یک دوم قاشق چایخوری

ماش: ۱ پیمانه

هویج رنده شده: ۳۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

مرغ: ۸۰۰ گرم

دارچین: 2 قاشق چایخوری

کره: ۱۵۰ گرم

به رنده شده: ۳۰۰ گرم

کشمش: ۱ پیمانه

هل: ۱ قاشق چایخوری

میخک: ۵ عدد

ادویه کاری: ۱ قاشق سوپخوری

کنجد: یک دوم پیمانه

پیاز سرخ شده: ۱ پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

روش درست کردن

چند ساعت قبل طبخ عدس، ماش و برنج را جداگانه خیس کنید.

 

فیلم: دستور پخت خورش غوره بادمجان

 

سپس عدس و ماش را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

 

در یک قابلمه دیگر کمی آب پر کنید و بر روی گاز بگذارید تا به جوش آید.

 

سپس برنج را در آب در حال جوشیدن بریزید.

 

کمی بعد که برنج نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید.

 

نیمی از کَره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

 

سپس به و هویج را در آن کمی تفت دهید.

 

حبوبات را از صافی رد کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود و با هویج و به مخلوط کنید.

 

2 قاشق دیگر از کَره را در ظرفی دیگر ریخته و کشمش را در آن تفت دهید.

 

در این هنگام ادویه ها را افزوده و پیازداغ و کنجد را هم به مخلوط بیفزایید.

 

باقیمانده کَره را در کف قابلمه ای بریزید و تکه های مرغ را ته آن بچینید.

 

بعد برنج را با همه مواد مخلوط کنید و روی مرغ ها را با مخلوط برنج بپوشانید.

 

حدود 30 تا 45 دقیقه زمان دهید تا برنج دم بکشد.

 

آن را در ظرف مناسبی بکشید و با تکه های مرغ برشته شده تزئین کنید.

 

منابع: همشهری - غذالند

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.