طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به
اگر می خواهید مربای به که در خانه درست می کنید غلیظ شود و از طرفی جنبه مجلسی داشته باشد به روشی که در این مطلب توضیح داده شده است، عمل کنید.
دوات آنلاین -حتما شما هم درباره خاصیت های میوه به زیاد خوانده و شنیده اید اما مشکل اینجا است که این میوه بسیار دیرهضم است و به همین دلیل بهتر است آن را به صورت خام نخوریم. بهترین کار این است که با آن مربا درست کنیم اما چه کنیم که مربای به مجلسی و غلیظ شود. برای رسیدن به این هدف از ظرز تهیه که در ادامه به نقل از ایرنا آمده است کمک بگیرید.
برای تهیه مربای به چی لازم داریم
به: دو و نیم کیلوگرم
شکر: دو کیلوگرم
آب: یک لیتر
آبلیمو: چهار قاشق سوپخوری
دانه هل: یک قاشق سوپخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
چوب دارچین: دو تکه
روش درست کردن مربای به
1. ابتدا باید بهها را پوست بکنید. دانههای درون آن را خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اما اگر میخواهید برشهای به شما کاملا ترد شود بهتر است آنها را به صورت خلالهای نازک در آورید.
2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمهای با اندازه مناسب با هم مخلوط کنید.
3. سپس بهها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید.
4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.
5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ شود.
12jav.net