2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
ترفندهایی برای رستورانی شدن خورشت قورمه سبزی

ترفندهایی برای رستورانی شدن خورشت قورمه سبزی

با این فوت و فن ها و ترفندها خورشت قورمه سبزی شما رستورانی و بسیار خوشمزه تر از همیشه می شود.

دوات آنلاین -بعضی غذاها فقط یک خوراکی نیستند بلکه به بخشی از فرهنگ یک ملت تبدیل می شوند. همان طور که وقتی اسم پیتزا یا پاستا به میان می آید همه یاد ایتالیا می افتیم خورشت قورمه سبزی و کباب کوبیده نیز همین نقش را در فرهنگ ما ایفا می کنند و غذاهایی هستند که می توانیم از آنها برای معرفی خودمان به کشورها دیگر بهره ببریم. همه ما دستور پخت و طرز تهیه قورمه سبزی را بلد هستیم اما پختن این غذا فوت و فن های زیادی دارد که در مزه اش بسیار تاثیر می گذارد. برای این که خورشت شما رستورانی شود از دستور پخت زیر که به نقل از غذالند آمده است توجه کنید.

 

مواد لازم برای خورشت قورمه سبزی رستورانی

قبل از این که مواد لازم را ذکر کنیم باید به این نکته اشاره کنیم که یکی از رمز و رازهای خوشمزه شدن قورمه سبزی زمان است. یعنی باید زمان زیادی را به پخت اختصاص بدهید تا قورمه سبزی جا افتاده داشته باشید. این زمان حدود 5 ساعت و نیم است و اما مواد مورد نیاز برای 4 نفر:

 

برنج : 4 پیمانه

گوشت بی استخوان : 300 گرم

سبزی (تره و گشنیز و جعفری به یک اندازه، شنبلیله و اسفناج یک سوم مقدار تره) : 500 گرم

لوبیا قرمز : نصف پیمانه

روغن : 4 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی : 2 عدد

پیاز متوسط : 1 عدد

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

زعفران : به مقدار لازم (در صورت تمایل )

چه کار کنیم خورشت قورمه سبزی ما رستورانی شود

طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی

لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد.

 

بیشتر بخوانید: عدس پلوی مجلسی با گوشت چرخ کرده

 

لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.

 

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود.

 

سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.

 

در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.

 

بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.

 

در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو را اضافه می کنیم .

برای تهیه خورشت قورمه سبزی رستورانی چه فوت و فن هایی را رعایت کنیم

فوت و فن های مهم

حتی المقدور تمام چربی هایی را که در گوشت دیده می شود قبل از مصرف از آن جدا کنید.

 

فیلم آشپزی: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی را ببینید

 

برای پخت حبوبات از شعله ملایم استفاده کنید. پخت با حرارت بالا باعث باز شدن پوست ومتلاشی شدن آن می شود.

 

بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.

 

حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.

 

اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد.چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.

 

شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.

 

برای روغن انداختن خورش می توان مقداری شنبلیله خشک را سرخ کرد ودر10 دقیقه آخر پخت خورش به آن اضافه کرد.

 

اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.

 

سرخ کردن زیاد سبزی قورمه سبزی(که در تهران و در میان بعضی از خانواده ها مرسوم است) باعث می شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود(معده را اذیت کند).

 

نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.

 

هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.

 

گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد.در حد گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.

 

استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.

 

به عنوان چاشنی معمولا فقط از لیمو عمانی استفاده می شود. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.