2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

بادمجان شکم پر برای مهمانی؛ طرز تهیه متفاوت و خوشمزه

بادمجان شکم پر با کوفته ریزه غذایی مناسب برای مهمانی است که در این فلیم دستور پخت آن آموزش داده شده است.

دوات آنلاین -بادمجان شکم پر از غذاهای سنتی ایرانی است اما نباید از این نکته غافل ماند که کشورهای دیگر هم این غذا را دارند و به روش خودشان درست می کنند. مثلا ایتالیایی ها نوع خاصی از بادمجان شکم پر دارند. همچنین این غذا در کشورهای مدیترانه مرسوم است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت این غذا به روش ترکیه ای که همراه با کوفته ریزه است و برای مهمانی بسیار مناسب است، آموزش داده شده است.

 

برای بادمجان شکم پر چی نیاز داریم

بادمجان دلمه ای ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۲۵ گرم

پیاز رنده شده ۲ عدد

جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز  به میزان لازم

رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری

رب فلفل ۲ قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ کردن بادمجان به میزان لازم

پودر سیر ١ قاشق چای خوری

فلفل سبز و گوجه گیلاسی جهت تزئین غذا

چطوری برای مهمانی بادمجام شکم پر درست کنیم

طرز تهیه  بادمجان شکم پر با کوفته ریزه

بادمجان ها را دو نیم کرده و بعد از نمک پاشی اجازه می‌دهیم تلخی آن گرفته شود، سئس آبکشی و خشک کرده و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

 

طرز تهیه: شامی بادمجان بدون گوشت

 

برای تهیه کوفته ریزه ها گوشت را همراه پیاز و جعفری و ادویه ها ورز داده و کوفته ریزه تهیه می کنیم و در روغن سرخ کرده و به آن نیمی از رب گوجه و رب فلفل را میزنیم.

 

بعد کوفته ها را داخل بادمجان ریخته و داخل ماهیتابه می چینیم.

 

برای تهیه سس هم یک قاشق از رب فلفل و رب گوجه را همراه کمی آب مخلوط کرده و داخل ماهیتابه ریخته و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد و سس کمی غلیظ شود .

 

سپس غذا را با گوجه گیلاسی و فلفل کبابی سرو می‌شود.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.