سوپ مجلسی خوشمزه برای مهمانی چی بپزیم؛ طرز تهیه 3 پیش غذا
دستور پخت سه سوپ خوشمزه را که می توانید در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو کنید در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -یکی از دغدغه های ما وقتی مهمان داریم این است که پیش غذا چی درست کنیم. سوپ های مجلسی بسیار متنوعی وجود دارد که همگی خوشمزه هستند. در ادامه طرز تهیه سه نوع از این سوپ ها را بخوانید. میزان موادی که در دستور پخت ها آمده برای 4 نفر کافی است.
سوپ ورمیشل برای مهمانی
مواد لازم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ غلیظ: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
سینه مرغ: ۲۵۰ گرم
گشنیز و جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه: به مقدار لازم
رشته ورمیشل خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع: به مقدار لازم
گوجه فرنگی بزرگ: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد کوچک
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل باید سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را با حرارت زیاد روشن کنید. کمی صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس کمی زردچوبه به مرغ بزنید. مرغ باید برای ۵ دقیقه در قابلمه بجوشد تا بوی زهم آن از بین برود. سپس می توانید شعله گاز را خاموش کنید و مرغ را از آب خارج کنید و کنار بگذارید.
پیشنهاد: برای مهمانی شام رسمی چی بپزیم
در این مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل باید پیاز را پوست بگیرید و با آب فراوان بشویید. سپس پیاز را خیلی ریز و نگینی خرد کنید. سپس قابلمه ای که قصد دارید سوپ را در آن آماده کنید را روی گاز قرار دهید. مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید. سپس پیازهای خرد شده به آن اضافه کنید. کمی پیازها را تفت دهید تا سبک و نرم شوند. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید. سپس شعله گاز را کم کنید تا در این فرصت مرغ ها را آماده کنید. توجه داشته باشید که برای سرخ کردن پیازها نباید از روغن زیادی استفاده کنید. زیرا این کار موجب چرب شدن سوپ می شود.
بعد از این که پیازها را کمی تفت دادید، باید در این مرحله از طرز تهیه سوپ ساده با ورمیشل به سراغ مرغ های نیم پز شده بروید. مرغ ها با به صورت ریز خرد کنید. سپس به قابلمه پیاز اضافه کنید. مرغ را همراه با پیاز تفت دهید. بعد از این که رنگ مرغ ها تغییر کرد و به کمی سرخ شد، ۳ لیوان آب مرغ را همراه با یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ها به آرامی پخته شوند.
در چهارمین مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل باید گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سپس هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از چند دقیقه که مرغ پخته شد، گوجه فرنگی رنده شده را همراه با هویج خرد شده به سوپ اضافه کنید. برای این که سوپ شما خوش رنگ تر شود، می توانید گوجه فرنگی ها را برای چند دقیقه داخل ماهیتابه تفت دهید. سپس زمانی که آب اضافی گوجه ها جمع شد، آن را با سایر سبزیجات به سوپ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی و هویج حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا هویج ها کمی نرم شوند. سپس سیب زمینی خرد شده را نیز داخل سوپ بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل باید یک ماهیتابه کوچک را روی گاز قرار دهید. مقداری روغن به آن اضافه کنید. صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس رب گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به رب بزنید و بعد از این که به خوبی سرخ شد، آن را به سوپ اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، کمی سوپ را هم بزنید تا یکدست شود. سپس ورمیشل های خرد شده را به سوپ اضافه کنید. در این مدت سوپ را به خوبی هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. مراقب باشید که ورمیشل بیش از حد نریزید. مقداری که اضافه کردید کمی هم بزنید و اجازه دهید ورمیشل نرم شود و زمانی که نرم و باز شد اگر احساس کردید کافی نیست مقداری دیگر اضافه کنید. به طور معمول باز شدن ورمیشل در سوپ به ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد. در این ۵ دقیقه نهایی مراحل پخت سوپ، گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری خرد کنید و به سوپ اضافه نمایید. بعد از چند دقیقه سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و آن را با آب لیمو ترش تازه میل کنید.
سوپ سیب زمینی؛ هم مجلسی و هم رژیمی
چی لازم داریم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
سیر: ۴ حبه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
آب مرغ: ۱ پیمانه
برگ بو: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سبزی خشک (نعناع، ترخون و آویشن): ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور پخت
پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن زیتون تفت دهید.
دستور پخت: سوپ شیر با قارچ و جو پرک
هویج را حلقه ای خرد کنید و به ظرف اضافه نمایید.
سیرها، پوره گوجه فرنگی و کمی نمک را به مواد اضافه و تفت دهید.
حالا سیب زمینی ها، فلفل دلمه ای، آب مرغ و سبزیجات خرد شده را نیز به قابلمه اضافه و بگذارید تا به جوش آید.
ادویه ها را نیز اضافه و حرارت را ملایم کنید تا حدود یک ساعت سوپ شما کاملا بپزد.
سوپ ماکارونی و مرغ، خوشمزه و مجلسی
مواد مورد نیاز
ماکارونی صدفی: ۲ لیوان
سینه مرغ متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
سبزی های معطر (نعناع، جعفری و گشنیز): یک چهارم پیمانه
آبلیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
آب مرغ: ۳ لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
چطور بپزیم
سینه مرغ، هویج و پیاز را نگینی خرد کنید.
طرز تهیه: سوپ جو مجلسی با مرغ و قارچ
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن، تکه های مرغ، هویج و پیاز را کمی تفت دهید.
سبزی ها و آب مرغ را اضافه و بگذارید به جوش آید.
ماکارونی های صدفی را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به آرامی بجوشد و پخته شود.
در این زمان، چند بار مواد را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
در آخر آبلیمو و ادویه ها را نیز اضافه و حرارت را خاموش کنید.
منابع: پارسینه - غذالند
12jav.net