2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
چکار کنیم سوپ جو مثل رستوران ها خوشمزه شود

چکار کنیم سوپ جو مثل رستوران ها خوشمزه شود

فوت و فن تهیه سوپ جو با مرغ را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -سوپ جو پوست کنده یکی از پرطرفدارترین سوپ ها است که البته معمولا طعم رستورانی آن بهتر از خانگی می شود اما شما با یکسری فوت و فن ها در دستور پخت می توانید این سوپ را به سبک رستوران ها خوشمزه درست کنید.

 

 مواد لازم برای سوپ جو پوست کنده

به نوشته خراسان شما برای تهیه این پیش غذا ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:

جو پوست کنده یک پیمانه

جو پرک یک چهارم پیمانه

نصف سینه مرغ

هویج ۲ عدد

سبزی سوپ ۱۰۰ گرم (تقریبا به اندازه یک مشت)

پیاز  یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

ادویه‌  (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه یا قرمز) به میزان لازم

 آب مرغ صاف شده

پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و‌ پودر سیر برای پخت جداگانه مرغ

جعفری خرد شده به دلخواه

زرشک در صورت تمایل و دلخواه

سوپ جو را چطوری مثل رستوران ها درست کنیم

دستور پخت سوپ جو

گوشت مرغ را با پیاز،نمک،زردچوبه و فلفل سیاه می پزیم.

 

فیلم: دستور پخت سوپ نودل با قارچ

 

جو پوست کنده را از 6 ساعت قبل خیس می‌کنیم یا اگر زمان نداریم یکی دو ساعت با آب جوش خیس می‌کنیم.

 

پیاز را با ادویه  تفت می‌دهیم و هویج رنده شده یا نگینی شده را اضافه می‌کنیم؛ کمی که تفت خورد رب را می‌ افزاییم و می‌گذاریم تا رنگ باز کند.سپس جو را می‌ریزیم و کمی آب اضافه می کنیم، در این مرحله 2 ساعت زمان می‌دهیم تا جو پخته شود. در این فاصله گوشت مرغ پخته شده را ریش می‌کنیم.

 

بعد  از 2 ساعت نمک و گوشت مرغ و آب مرغ را که از صافی رد کردیم به قابلمه اضافه می‌کنیم و وقتی سوپ لعاب داد و جا افتاد در آخر جعفری خرد شده، زرشک تفت داده شده و آب لیمو را اضافه می کنیم.10 دقیقه بعد سوپ ما آماده است.

 

چند نکته مهم

* توصیه می‌شود برای کیفیت بهتر حتما از جو پوست کنده استفاده شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

 

* دقت کنید که قابلمه مناسب انتخاب کنید چون حجم جو بعد از پخت زیاد می‌شود؛ در واقع یک پیمانه جو نپخته برابر با دو پیمانه جو‌ پخته می‌شود.

 

* هر چقدر آب مرغ استفاده شده در سوپ بیشتر باشد سوپ خوشمزه‌تری خواهیم داشت.

 

* اگر این سوپ را برای سرماخوردگی تهیه می‌کنید، بهتر است از تفت دادن مواد صرف‌نظر کنید.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.