2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
سوپ شیر با قارچ و جو پرک؛ فوت و فن هایی که باید بدانید

سوپ شیر با قارچ و جو پرک؛ فوت و فن هایی که باید بدانید

ترفندهایی که در این مطلب آمده است به شما کمک می کند سوپ شیر بسیار خوشمزه بپزید.

دوات آنلاین -سوپ شیر جزو رایج ترین پیش غذاها است که با ذائقه و سلیقه خیلی ها جور در می آید به ویژه آن که این سوپ را با قارچ و جو پرک درست می کنند. فوت و فن های تهیه سوپ شیر فوق العاده خوشمزه را به نقل از خراسان بخوانید.

 

به‌جای سینه مرغ می‌توانید از بال و گردن مرغ هم استفاده کنید.

 

 اگر می‌خواهید سوپ غلیظ‌‌‌تر شود، آن را بیشتر روی شعله نگه دارید.

 

اگر سوپ پس از خنک شدن، خیلی غلیظ به نظر رسید ، برای رقیق کردن آن از شیر گرم استفاده کنید. برای این کار کمی شیر را در شیرجوش داغ کنید و سپس در سوپ بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سوپ را مزه کنید و در صورت نیاز، نمک بیشتری در سوپ بریزید.

طرز تهیه و دستور پخت سوپ شیر خوشمزه با قارچ و جو پرک را بخوانید

قارچ در سوپ شیر

قارچ را می‌توان به‌صورت ورقه‌ای یا خیلی ریز خرد کرد و به سوپ افزود.

 

آشپزی: طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

 

برای شست‌وشوی قارچ آن‌ها را در آب نریزید زیرا آب زیادی جذب می‌کند و هنگام پخت آب می‌اندازد. برای تمیز کردن قارچ‌ها، ابتدا با یک دستمال حوله‌ای گردوغبار و ذرات سیاه روی آن‌ها را تمیز کنید و سپس به‌آرامی یکی یکی با آب بشویید.

 

هویج را به‌صورت رنده شده می‌توان به سوپ شیر افزود.

 

می‌توانید به‌جای فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده کنید تا رنگ سوپ را تیره نکند.

 

نکات مربوط به آرد در سوپ شیر

حتما آرد را دو بار الک کنید و به‌منظور جلوگیری از گلوله گلوله شدن آرد، آن را کم‌کم به مواد بیفزایید و هم بزنید.

 

راهنمایی: طرز تهیه سوپ عدس

 

 برخی افراد آرد را تفت نمی‌دهند و با شیر مخلوط می‌کنند سپس در سوپ می‌ریزند.

 

نکات مربوط به جو پرک

به‌جای آسیاب کردن، می‌توانید جو پرک را برای یک ساعت در آب ولرم خیس کنید و سپس بپزید.

 

 جو پرک سریع به ته قابلمه می‌چسبد، پس هر چند دقیقه یک بار جو پرک را هم بزنید تا سوپ ته نگیرد.

 

طرز تهیه: سوپ جو مجلسی با مرغ و قارچ

 

جو پرک را می‌توان در آب مرغ یا آب قلم پخت.

 

 اگر دوست دارید یک سوپ غلیظ و لعاب‌دار داشته باشید بهتر است از جو پوست‌کنده استفاده کنید.

 

 نکات مربوط به بریدن سوپ شیر

 آب‌ لیمو را در زمانی که سوپ گرم است در سوپ نریزید، زیرا باعث بریده شدن شیر و خراب شدن سوپ شما می‌شود و فواید آب‌لیمو هم از بین می‌رود.

 

شیر را به‌هیچ‌وجه به‌صورت سرد به سوپ شیر اضافه نکنید، زیرا باعث بریده شدن شیر می‌شود. شیر را از قبل از یخچال دربیاورید و آن را به‌صورت ولرم به سوپ اضافه کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.