2021/06/17
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۷ خرداد
سوپ جو مجلسی با مرغ و قارچ؛ طرز تهیه کامل

سوپ جو مجلسی با مرغ و قارچ؛ طرز تهیه کامل

سوپ جو را به روش های مختلف می توان درست کرد. دستور پخت یکی از خوشمزه ترین انواع این سوپ را که مجلسی هم محسوب می شود در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین -سوپ جو یک پیش غذای فوق العاده و مجلسی است که اگر آن را با مرغ و قارچ درست کنید خیلی خوشمزه می شود. طرز تهیه این نوع سوپ را به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای سوپ جو مجلسی

پیاز- 2 عدد بزرگ

مرغ  - نصف سینه

هویج رنده شده  -  2 عدد متوسط

جو پوست کنده  - 300 گرم

جعفری و گشنیز-  یک پیمانه

آب ‌لیمو – 1 تا 2 قاشق غذاخوری

جو پرک  - نصف پیمانه

آب غوره  - به مقدار لازم

نمک، فلفل و ادویه  - به مقدار لازم

رب -  یک قاشق غذاخوری

قارچ – 300 گرم

طرز تهیه سوپ جو مجلسی را بخوانید

دستور پخت سوپ جو مجلسی

1-برای پختن سوپ جو باید اول جو پوست کنده و جو پرک را خیلی خوب پاک کنید و بشویید و از شب قبل یا صبح زود آن ها را بخیسانید.

 

2- یک پیاز کوچک را به صورت نگینی و ریز خرد و با سینه مرغ ، نمک ، فلفل  ادویه کاری و زردچوبه آب پز کنید و بعد از این‌که مرغ شما پخت آن را ریز کنید و کنار بگذارید.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت سوپ جو با شیر و قارچ

 

3-به صورت جداگانه دو پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید و کمی نمک به آن اضافه و سرخ کنید تا پیازها سبک و طلایی رنگ شود.

 

4-بعد از این ‌که پیازها کمی سرخ شد، قارچ را هم به صورت ریز خرد کنید و با یک قاشق آب‌لیمو روی حرارت بگذارید.

 

5- معمولاً در موقع پخت اول قارچ‌ها کمی آب می اندازد. اجازه دهید که آب آن خشک شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

 

پیش غذا: دستور پخت سوپ رشته فرنگی با اسکلت مرغ

 

6-معمولا از سبزی گشنیز و جعفری برای تهیه سوپ جو استفاده می‌ کنند و هر چه از سبزی تازه‌تری برای تهیه سوپ استفاده کنید طعم خوشمزه تری  خواهد داشت.

 

7-جو خیس خورده را با همان آبی که داخل آن خیس کرده اید به همراه پیاز داغ و مرغ ریش شده و قارچ آب‌پز شده و سبزی خرد شده و هویج رنده شده داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت بگذارید تا سوپ شما جا بیفتد.

 

8- وقتی که محتویات سوپ جو شما آب انداخت می توانید کمی نمک، فلفل رب و آب غوره به آن اضافه کنید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.