دوات آنلاین -با تن ماهی غذاهای متنوع زیادی می توان درست کرد. طرز تهیه 4 نوع غذای خوشمزه با طعم های متفاوت در ادامه به نقل از غذالند آمده است. ویژگی این غذاها این است که مواد مورد نیاز آنها در دسترس است و برای تهیه و پخت شان نیز زمان زیادی لازم نیست.
رول برنج و تن ماهی
رول برنج و تن ماهی نوعی فینگرفود بسیار خوشمزه است که برای درست کردن آن به یک ساعت زمان نیاز دارید. 20 دقیقه برای آماده سازی و 40 دقیقه هم برای پخت لازم است.
مواد لازم برای 4 نفر
برنج: ۳ پیمانه
تن ماهی: ۱ عدد
خمیر فیلو: ۱ بسته
هویج: ۱ عدد
جوانه ماش: ۲۰۰ گرم
جعفری: به مقدار لازم
کنجد: به مقدار لازم
دستور پخت
ابتدا برنج را به صورت کته آماده کنید.
ببینید: طرز تهیه راتای تن ماهی
خمیر فیلو را در برش های مستطیلی آماده کنید.
سپس کمی برنج پخته شده را بر روی خمیر ریخته و پخش کنید.
تن ماهی، هویج پخته خرد شده، جوانه ماش و جعفری را نیز اضافه کنید.
خمیر را به صورت رول شده جمع کنید.
تمام مواد را به همین صورت در خمیر رول شده آماده کنید.
سپس خمیرها را در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
پس از آماده شدن می توانید رول ها را از وسط برش دهید.
ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون از جمله غذاهای محبوب آمریکایی ها است. این غذا خیلی سریع آمده می شود. روش تهیه آن در ادامه آمده است. مواد ذکر شده برای 4 نفر است.
چی نیاز داریم
تن ماهی:730 گرم
پنیر چدار رنده شده:110 گرم
سس مایونز: یک سوم پیمانه
گوجه فرنگی :یک عدد
پیازچه :یک عدد
پوست لیمو ترش :یک عدد
برگ تازه جعفری خرد شده :3 قاشق سوپخوری
برگ تازه ترخون خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
کره نرم شده :2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو :2 قاشق چای خوری
خردل :یک قاشق چای خوری
پودر تازه فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
نان تست :8 عدد
طرز تهیه
ابتدا تن ماهی را به مدت 15 دقیقه در آب می جوشانیم.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه سالاد تن ماهی و سبزیجات
سپس روغن تن ماهی را گرفته و با چنگال خرد می کنیم.
گوجه فرنگی را 8 برش نازک می دهیم.
پیازچه را همراه با ساقه به صورت باریک برش می دهیم.(اسلایس های خیلی ریز)
پیازچه را همراه با جعفری، ترخون، آبلیمو، پوست لیمو، خردل ،فلفل سیاه و مایونز در کاسه ای متوسط مخلوط می کنیم.
با استفاده از چنگال، ماهی تن فاقد روغن را به مواد بالا اضافه می کنیم.
همراه با مواد دیگر به هم می زنیم تا ماهی از حالت ورقه ورقه خارج شده و با مواد دیگر ترکیب شود.
مخلوط ماهی تن و سس را به صورت یک دست بر روی چهار عدد از برش های نان تقسیم کرده و بر روی مواد هر کدام از برش ها حلقه های گوجه فرنگی و پنیر رنده شده را اضافه می کنیم.
سطح 4 عدد برش نان دیگر را به کره آغشته می کنیم.
نان های کره ای را بر روی پنیرِ چهار برش دیگر قرار می دهیم.
سمت کره ای نان به سمت بیرون است تا با کره سرخ شود.
تابه چدنی(یا هر تابه ای) را بر روی حرارت ملایم گرم کرده ساندویچ ها را از سمت کره ای بر روی تابه داغ می خوابانیم.
به آرامی کره را بر روی طرف دیگر برش ها پخش کرده و حدود 3 دقیقه سرخ می کنیم تا یک طرف آن رنگ قهوه ای ملایم به خود بگیرد.
سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی ساندویچ ها را برداشته و به طرف دیگر برمی گردانیم.
حدود 3 دقیقه دیگر هم سرخ می کنیم تا طرف دیگر ساندویچ ها نیز قهوه ای رنگ شود.
بلافاصله ساندویچ ها را سرو می کنیم.
روش دیگر برای ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی را می توانید با روش زیر هم تهیه کنید.
مواد مورد نیاز
کنسرو تن ماهی : 1 قوطی
ذرت پخته : 2 قاشق سوپخوری
نان ساند ویچی کوچک : 4 عد د
سس مایونز : 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رند ه شد ه : 2 قاشق سوپخوری
کاهوی خرد شد ه : یک چهارم پیمانه
هویج : 1 عد د
گوجه فرنگی کوچک : 2 عد د
نمک : به میزان لازم
دستور تهیه
ابتدا کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه حاوی آب قرار داده، آن را روی حرارت بگذارید.
در همین زمینه: طرز تهیه کامل شامی با تن ماهی
بیست دقیقه بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا بتوانید به راحتی در آن را باز کنید.
بعد از اینکه در کنسرو را باز کردید، مواد داخل آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
وسط نان ساندویچی ها را باز کنید، سپس آنها را داخل سینی فر قرار دهید.
سس مایونز و ذرت پخته را داخل کاسه ای که تن ماهی را در آن ریخته بودید بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
در صورت نیاز کمی نمک بزنید.
حالا از مواد، داخل نان ها بریزید.
پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید و سینی را به مدت 6-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.
وقتی ساندویچ ها کمی خنک شدند، آنها را با کاهو، هویج و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو کنید.
پیتزای تن ماهی
پیتزای تن ماهی غذاهای محبوب آلمانی ها است که در حدود نیم ساعت آماده می شود. مواد مورد نیازی که ذکر شده برای 4 نفر است.
به چه موادی نیاز داریم
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : ۲ عدد
پیاز خرد شده : ۲ عدد
زیتون بدون هسته : ۳ قاشق غذاخوری
تن ماهی یا ساردین : ۵۰ گرم
خمیر پیتزا : ۳ عدد
پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
چطور بپزیم
خمیر پیتزا را آماده کنید.
پیشنهاد: غذای ساده و حاضری برای شام چی بپزیم
صفحه ظرف پیتزا را کمی چرب نموده و روغن زیتون را روی آن بمالید.
بعد پیازها را کمی تفت دهید.
گوجه فرنگی ها را به آن افزوده و همراه با هم تفت می دهیم
این مواد را بعد از ۵ دقیقه روی خمیر پیتزا ریخته و پهن می کنیم .
سپس فلفل دلمه ای و تن ماهی یا ساردین را روی آن می ریزیم.
زیتون های بدون هسته را روی مواد می چینیم .
بعد به قطر یک سانت پنیر پیتزای رنده شده را روی آن ها پاشیده و در فر که قبلاً گرم شده و به حرارت متوسط رسیده،روی طبقه وسط فر در حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طبخ می کنیم.
12jav.net