طرز تهیه سس تارتار برای میگو و مرغ
تمام فوت و فن تهیه سس تارتار خانگی در این مطلب شرح داده شده است.
دوات آنلاین -سس ها یکی از محبوب ترین چاشنی های دنیا هستند که طرفداران زیاد و پروپاقرصی داشته و طعم خاصی به انواع غذاها می دهد. قبلا تنوع آنها بسیار کم و محدود بود. خیلی از ما در گذشته تنها با سس مایونز و سس گوجه فرنگی آشنا بودیم اما امروزه دنیای سس ها به قدری تنوع دارد که انتخاب را سخت می کند. نمونه اش سس تارتار که برخلاف اسم عجیبش به راحتی می توان آن را در خانه درست کرد. طرز تهیه آن را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:
مواد لازم برای سس تارتار
سس مایونز: یک لیوان
خیارشور سرکه ای: 10 عدد
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه: ۵۰ گرم
آب لیموترش تازه: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
پیاز متوسط:یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سس تارتار را چطور درست کنیم
سس مایونز را در کاسه بزرگ و مناسبی ریخته و یکی یکی مواد را آماده کرده و به آن اضافه می کنیم.
یاد بگیرید: طرز تهیه سس بشامل خانگی با خامه
فقط برگ های جعفری تازه را پاک کرده، خوب آبکشی کرده و ساطوری خرد کرده و به سس اضافه میکنیم.
خیارشور ترجیحا سرکه ای را شسته، خرد کرده و به سس اضافه می کنیم.
پیاز را پوست کنده، شسته و ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.
شکر، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خیلی خوب هم می زنیم تا مزه مواد در هم ادغام شود.
در نهایت این سس خوشمزه را همراه غذاهای دریایی مانند انواع ماهی و میگو سرخ شده، شنیسل، ناگت، سیب زمینی سرخ شده و... سرو می کنیم.
12jav.net