طرز تهیه 3 نوع سس خانگی؛ تند سوئدی، سیر و سس ساندویچ
درست کردن سس در خانه اصلا سخت نیست. شما برای هر غذایی می توانید از یکی از سس هایی که در این مطلب آمده است، تهیه و استفاده کنید.
دوات آنلاین -سس در آشپزی بسیار مهم است و طعم و مزه غذایی که درست می کنید تا حد زیادی به سسی بستگی دارد که تهیه یا انتخاب می کنید. از طرفی هر کسی با توجه به ذائقه خود نوع خاصی از این چاشنی را می پسندد. در ادامه طرز تهیه 3 نوع سس خانگی برای سلیقه های مختلف را به نقل از خراسان بخوانید:
سس تند سوئدی را چه طور درست کنیم
مواد لازم
فلفل قرمز- 7 عدد
آب - یک پیمانه
سرکه سیب - یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی - دو عدد متوسط
نمک - یک قاشق چایخوری
شکر - یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه
1- برای تهیه سس تند سوئدی ابتدا فلفل ها را بشویید و قسمت کلاهک آن را جدا کنید.
2- سپس دانه های فلفل را جدا وفلفل ها را ریز خرد کنید و به همراه یک پیمانه آب بگذارید بپزد.
3- وقتی فلفل ها نرم شد، گوجه فرنگی را رنده و به فلفل اضافه کنید .
4- بعد از گذشت چند دقیقه که گوجه ها هم کمی پخته شد، به کمک مخلوط کن، مخلوط گوجه وفلفل را که کمی خنک شده به صورت پوره در آورید.
5- در صورت تمایل از صافی رد و نمک، شکر و سرکه سیب را به مخلوط گوجه فرنگی و فلفل اضافه کنید وخوب هم بزنید تا مواد ترکیب شود .
6- سس تند را در ظرف شیشه ای در دار مناسب بریزید ودر یخچال نگه دارید.
خوشمزه تر شدن غذا با سس سیر
چی لازم داریم
تخم مرغ – یک عدد
نمک – کمی
فلفل – کمی
سیر- 6 حبه
روغن مایع – یک فنجان
لیمو ترش - نصف یک عدد
خردل – یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز- کمی
روش تهیه سس سیر چگونه است
1- ابتدا شش حبه سیر را پوست بگیرید وله کنید .
2- آب نصف لیموترش راهم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها
3- در مرحله بعد تخم مرغ وخردل را به همرا ه نمک وفلفل اضافه کنید.
4- روغن را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا به غلظت سس مایونز برسد.
5- سس سیر برای غذاهایی مانند مرغ سوخاری مناسب است.
سس ساندویچ، دوست داشتنی و خوشمزه
مواد مورد نیاز
پودر سیر- نصف قاشق مربا خوری
فلفل و نمک - به مقدار لازم
کره - یک قاشق غذا خوری
آرد - یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار - رنده شده یک پیمانه
خامه پر چرب - نصف پیمانه
بیشتر بخوانید: سس پستو را چه طور درست کنیم
دستور تهیه سس ساندویچ
1- کره را در قابلمه مناسب ذوب کنید، سپس آرد ،نمک وفلفل را هم اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید .
2- در ظرف دیگری خامه را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.
3- اگر دیدید کمی سفت است ،میتوانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.
4- سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط و ترکیب کنید.
5- پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود.
6- نکته قابل توجه این است که در تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخر نمک ، فلفل وپودر سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.
7- بعد سس را از روی شعله بردارید.
12jav.net