2022/10/03
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر
طرز تهیه سس سیر خانگی به سبک رستوران ها

طرز تهیه سس سیر خانگی به سبک رستوران ها

سس سیر برای چه غذاهایی مناسب است و آن را چگونه در خانه درست کنیم؟

دوات آنلاین -یکی از بهترین سس هایی که شما می تواند آن را خودتان در خانه درست کنید و طعم و مزه رستورانی نیز داشته باشد سس سیر است که طرز تهیه آن فوق العاده راحت است.

 

سس سیر برای چه غذاهایی خوب است

برای اینکه بدانید سس سیر چه موارد استفاده ای دارد قبل از هر چیز باید به این نکته توجه کنید که استفاده از هر نوع چاشنی و سس به سلیقه خود شما ربط دارد اما معمولا از سس سیر برای مرغ استفاده می شود. 

 

این سس را معمولا روی ماهی نیز می ریزند. به عنوان مثال قزل آلای کبابی با این سس طعم فوق العاده ای می گیرد. علاوه بر این به قارچ هم می تواند طعم خوبی بدهد. مثلا آن را قارچ سوخاری امتحان کنید و از مزه اش لذت ببرید.

سس سیر را چطور درست کنیم

مواد لازم برای سس سیر

به نوشته زنگی آنلاین شما برای درست کردن این سس خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

سیر2  بوته

نمک2  قاشق چایخوری

آبلیمو نصف پیمانه

روغن ذرت یا آفتابگردان1  پیمانه

روغن زیتون1  پیمانه

 

روش درست کردن سس سیر رستورانی

برای تهیه سس رستورانی ابتدا سیر‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را خوب له کنید.

 

بیشتر بخوانید: سس هریسا چیست و چگونه درست می‌شود

 

سپس آنها را در مخلوط‌کن بریزید. نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

همانطور که مخلوط‌کن روشن است، روغن را به‌تدریج اضافه کنید تا سسی یکدست مانند سس مایونز، تهیه شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.