چه کار کنیم کباب تابه ای سفت و خشک نشود
اگر شما هم هر کاری می کنید کباب تابه ای تان سفت و خشک می شود خواندن این مطلب به شما بسیار کمک خواهد کرد.
دوات آنلاین -کباب تابه ای غذایی فوق العاده خوشمزه است که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. البته اگر ترفندهای آن را بلد باشید و این کباب لذیذ را خشک و سفت نپزید. ترفندهای این کار را به نقل از خراسان بخوانید.
دلایل سفت شدن کباب تابه ای خانگی
۱- برای اینکه مایه کباب تابه ای شما سفت نشود باید چربی گوشت تان به اندازه کافی باشد.
آشپزی: چگونه کباب چنجه نرم و خوشمزه درست کنیم
۲- اگر چربی گوشت کم باشد بهتر است به آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.
۳- هنگام پخت کباب حتما در تابه را در تمام طول مدت پخت ببندید.
۴- بهترین گوشت برای تهیه کباب تابه ای ترکیب مساوی از گوشت گوسفند و گوساله است اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب سفت می شود.
۵- برای پختن کباب تابه ای باید ابتدا حرارت زیاد باشد بعد که دو طرف کباب سرخ شد حرارت را کم کنید. اگر از ابتدا حرارت متوسط یا کم باشد گوشت آب می اندازد و منجر به خشک شدن کباب می شود.
12jav.net