2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه دو نوع کباب تابه‌ای خوشمزه؛ زعفرانی و ترکی

طرز تهیه دو نوع کباب تابه‌ای خوشمزه؛ زعفرانی و ترکی

کباب تابه‌ای زعفرانی و ترکیه‌ای دو مدل متفاوت و خوشمزه کباب تابه‌ای هستند که دستور پخت آنها خیلی ساده است.

دوات آنلاین-کباب تابه‌ای چند ویژگی دارد که باعث می‌شود طرفداران آن زیاد باشند. خوشمزه است. غذایی مقوی محسوب می‌شود و از همه مهم‌ترین طرز تهیه آن آسان است اما  اگر احیانا تصمیم دارید کباب تابه‌ای متفاوتی درست کنید دستور پخت کتاب تابه‌ای ترکی و زعفرانی را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید:

 

طرز تهیه کباب تابه‌ای ترکی

این نوع کباب تابه‌ای که در کشور ترکیه بسیار مورد توجه است می‌تواند کمی تفاوت به غذاهای همیشگی شما بدهد. دستور پخت آن هم ساده است:

 

مواد لازم برای کباب تابه‌ای ترکی

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

سیب زمینی متوسط ۱ عدد

گوجه فرنگی ۱ عدد

سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

زعفران ساییده یک چهارمقاشق چایخوری

روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

آب جوش به میزان لازم

کباب تابه ای ترکی را چه طور بپزیم

دستو پخت کباب دیگی ترکیه

گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید، پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و همراه با نمک، زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه کنید.

 

مواد را با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مانند خمیر شود و حالت چسبندگی پیدا کند.

 

مواد را به طور یکنواخت کف تابه نچسبی پهن کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نیازی به افزودن روغن به تابه نیست. در ضمن سعی کنید مواد را در یک لایه نازک کف تابه پهن کنید، زیرا پس از پختن ضخیم‌تر می‌شود.

 

در تابه را ببندید، ۳-۴ دقیقه صبر کنید تا کباب روی حرارت متوسط بپزد و آب بیندازد.

 

در این زمان حرارت را کمتر کنید و با یک قاشق پلاستیکی روی گوشت برش‌های موازی ایجاد کنید.

 

سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. حلقه‌های گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی کباب تابه‌ای بچینید.

 

کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید کباب روی حرارت ملایم بپزد.

 

بیشتر بخوانید: بریانی اصفهانی را چگونه در خانه بپزیم

 

در اواسط پخت، سس گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده را در کاسه‌ای بریزید و زعفران و نمک را به آن اضافه کنید. کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا سس رقیقی به دست آید، سپس این سس را روی کباب بدهید.

 

درب تابه را ببندید و ۴۰-۳۰ دقیقه فرصت دهید تا سس غلیظ شود و سیب زمینی‌ها نرم و پخته شوند.

 

کباب را در ظرف سرو قرار دهید و با نان یا برنج میل کنید.

 

کباب تابه‌ای ترکیه یکی از غذا‌های ساده‌ای است که در مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید می‌تواند گزینه مناسبی باشد. اکثر افراد طرز تهیه این غذا را می‌دانند، ولی آنچه باعث متفاوت شدن طعم این کباب می‌شود نکاتی است که باید در پخت آن رعایت شود.

 

نکاتی که در پخت کباب تابه‌ای ترکی باید رعایت کنید

برای پخت کباب تابه‌ای ترکیه بهتر است از گوشت کم چرب استفاده کنید.

 

پس از رنده کردن پیاز، حتما آب آن را بگیرید.

 

مواد کباب تابه‌ای را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند؛ و هنگام پخت از هم جدا نشوند.

 

برای طرز تهیه کباب تابه‌ای ترکیه به روش سنتی می‌توانید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند به نسبت مساوی استفاده می‌شود.

 

در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید و پس از سرخ کردن کنار کباب تابه‌ای قرار دهید.

 

تهیه سس گوجه فرنگی برای کباب تابه‌ای ضروری نیست و می‌توانید از گوجه فرنگی و فلفل سبز سرخ شده در کنار آن استفاده کنید. اما اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای شما نرم و آبدار شود و با طعم سس گوجه فرنگی مخلوط شود، می‌توانید از این سس روی کباب بدهید.

 

دستور پخت کامل کباب تابه‌ای زعفرانی

کباب تابه‌ای زعفرانی بسیار لذیذ و خوشمزه است و به سفره شما رنگ و لعاب خوبی می‌دهد.

 

مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ای زعفرانی

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

سماق ۱ قاشق غذاخوری

پودر گلپر نصف قاشق مرباخوری

زعفران آبکرده به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کباب تابه ای زعفرانی را چگونه درست کنیم

طرز تهیه کباب تابه‌ای زعفرانی

ابتدا پیاز را داخل یک کاسه رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنید. (اضافه کردن گلپر می‌تواند کاملا سلیقه‌ای باشد. اما پیشنهاد می‌دهیم که حتما از آن استفاده کنید، چون طعم کباب تابه‌ای لذیذ‌تر می‌شود.)

 

ببینید: آموزش مرحله به مرحله درست کردن همبرگر

 

همه‌ی مواد را خوب با هم ورز دهید. حالا مخلوط گوشت و پیاز را داخل تابه‌ای که کف آن را کمی چرب کردید کاملا پخش کنید. چهار طرف تابه تکه‌های کوچک کره قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید و در آن را ببندید تا گوشت کم کم بپزد.

 

بعد از گذشت حدود ۱۰ دقیقه، گوشت تغییر رنگ می‌دهد و همزمان آب می‌اندازد، کوچک‌تر می‌شود.

 

گوشت را به چهار تکه مساوی تقسیم کرده، (می توانید برش‌های عمودی بزنید) مقداری سماق روی تمام سطح آن بپاشید و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.

 

گوجه‌ها را از وسط ببرید و دورتادور تابه بچینید. پس از ۱۰ دقیقه تکه‌های کباب را پشت و رو کنید و به طرف دیگر آن هم سماق بزنید.

 

بعد از اضافه کردن سماق، حدود ۱۰ دقیقه به کباب فرصت دهید تا خوب بپزد و گوجه‌ها نرم شوند و مزه‌ها به خورد هم بروند.

 

دقت کنید که در تمام طول مدت پخت در تابه را بگذارید تا کباب سفت نشود. کباب تابه‌ای آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و با برنج کته یا نان میل کنید.

 

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.