طرز تهیه کته کباب گیلانی نرم
دستور پخت کته کباب گیلانی به همراه فوت و فن نرم شدن آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -برای اینکه کته کباب گیلانی شما نرم و لذیذ شود دستور پخت و طرز تهیه آن را مطابق آنچه در ادامه آمده است رعایت کنید.
مواد لازم برای کته کباب
به نوشته غذالند شما برای تهیه این غذای گیلانی پرطرفدار برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت فیله یا راسته گوسفندی : 600 گرم (از گوشت لخم و کم چرب در قطعات کوچکتر استفاده و چربی های قابل رویت آن گرفته شود.)
برنج محلی : 4 پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت کته کباب گیلانی
ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی برش می دهیم.
آن را در پیاز رنده شده و فلفل به مدت 5-6 ساعت در پخچال می گذاریم.
بیشتر بخوانید: فوت و فن های ترد شدن کباب چنجه
سپس آن را نمک زده و به سیخ می زنیم و روی شعله ملایم کباب می کنیم.
برنج را نیز شسته با یک قاشق نمک در آب خیس می کنیم .
پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا 2 پیمانه آب به آن اضافه کرده با کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا آب آن کشیده شود.
سپس برنج را دم کرده و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا دم بکشد.
12jav.net