2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه کته کباب گیلانی نرم

طرز تهیه کته کباب گیلانی نرم

دستور پخت کته کباب گیلانی به همراه فوت و فن نرم شدن آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -برای اینکه کته کباب گیلانی شما نرم و لذیذ شود دستور پخت و طرز تهیه آن را مطابق آنچه در ادامه آمده است رعایت کنید.

 

مواد لازم برای کته کباب

به نوشته غذالند شما برای تهیه این غذای گیلانی پرطرفدار برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت فیله یا راسته گوسفندی : 600 گرم (از گوشت لخم و کم چرب در قطعات کوچکتر استفاده و چربی های قابل رویت آن گرفته شود.)

برنج محلی : 4 پیمانه

پیاز متوسط : 1 عدد

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

کته کباب گیلانی را چطور درست می کنند

دستور پخت کته کباب گیلانی

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی برش می دهیم.

 

آن را در پیاز رنده شده و فلفل به مدت 5-6 ساعت در پخچال می گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: فوت و فن های ترد شدن کباب چنجه

 

سپس آن را نمک زده و به سیخ می زنیم و روی شعله ملایم کباب می کنیم.

 

برنج را نیز شسته با یک قاشق نمک در آب خیس می کنیم .

 

پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا 2 پیمانه آب به آن اضافه کرده با کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا آب آن کشیده شود.

 

سپس برنج را دم کرده و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا دم بکشد.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.