طرز تهیه نان سیر و جعفری در خانه
با کمی حوصله در آشپزی و البته خواندن این مطلب می توانید در خانه نان سیر خوشمزه درست کنید.
دوات آنلاین -نان سیر یک خوراکی بسیار مفید مخصوصا برای عصرانه و میان وعده است. حالا اگر به آن جعفری همک اضافه کنید که مزه اش بسیار بهتر می شود. طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای نان سیر
سیر تازه - ۱۰ حبه
پنیر پیتزای موتزارلا - ۳۰۰ گرم
نمک - به میزان لازم
جعفری - به میزان لازم
خمیر - ۳۰۰ گرم(می توانید از نان تست هم استفاده کنید )
دستور پخت نان سیر و جعفری
۱-روی میز کار کمی آرد بپاشید.
2- گلولهای را به اندازه ۳۰۰ گرم از خمیر بردارید و چند ثانیه در دستتان ورز دهید تا پف خمیر بخوابد.
آشنایی: نان بریوش چیست + طرز تهیه
۳- سپس آن را روی میز کار بگذارید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.
۴- خمیر را مشابه خمیر پیتزا در بیاورید.
۵-برای تهیه مواد نان ابتدا حبههای سیر را پوست بگیرید .
۶- سیرها را در دستگاه غذا ساز بریزید.
۷- یک سوم پنیر پیتزای موتزارلا را به حبههای سیر داخل دستگاه اضافه و به مدت یک دقیقه آنها را مخلوط کنید تا کاملاً له شود.
۸- به مخلوط سیر و پنیر پیتزای مخلوط شده کمی نمک اضافه کنید.
۹- مخلوط پنیر و سیر را روی سطح خمیر بمالید.
نان خانگی: طرز تهیه نان شیرمال ساده و نان فطیر
۱۰-باقی مانده پنیر پیتزا را روی آن بریزید و در صورت دلخواه کمی جعفری خشک روی پنیر بپاشید و سینی محتوی خمیر را داخل فر قرار دهید.
۱۱- توجه داشته باشید که زمان پخت نان سیر حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است و باید زمان پخت را با توجه به دمای فری که در منزل دارید، تنظیم کنید. در پایان مرحله پخت حدود ۲ تا ۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح نان سیر برشته و در اصطلاح گریل شود.
۱۲- بعد از اینکه نان سیر را از فر خارج کردید، به برشهای مساوی تقسیم کنید.
نکات مهم پخت نان سیر
۱- سیر را با مقداری از پنیر پیتزا مخلوط کنید. این کار باعث میشود سیر حالت چسبندگی پیدا کند و روی نان تست یا خمیر کاملاً بچسبد و بعد از پخت از نان جدا نشود.
۲- همیشه سعی کنید سه نوع مختلف پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید و تنها از یک نوع پنیر پیتزا استفاده نکنید. این کار طعم بهتری به غذای شما میدهد.
12jav.net