2024/04/18
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
نان بریوش چیست و طرز تهیه آن چگونه است

نان بریوش چیست و طرز تهیه آن چگونه است

حتما برای یک بار هم که شده نان بریوش را متحان کنید. دستور پخت کامل آن در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین -نان بریوش که ریشه و آوازه‌‌اش به کشور فرانسه برمی‌گردد، مقوی، لذیذ و شیرین بوده و برای کودکان و افراد دارای رژیم خاص مناسب است. بریوش در واقع یک مدل نان است که تخم‌مرغ و کره دارد و بافت بسیار نرم، پفکی و سبکی دارد. این نان با چاشنی مربا یا عسل، طعم و مزه فوق‌العاده‌‌ای دارد. پس دست به‌کار شوید و این نان خوشمزه را با دستوری که به نقل از همشهری در ادامه آمده است، تهیه کنید.

 

مواد لازم برای نان بریوش

تخم‌ مرغ: ۳عدد

شیر: ۴۰ میلی‌لیتر

شکر: ۳۶ گرم

مخمر خشک فوری: ۳گرم

آرد: ۳۰۰ گرم

نمک: ۳ گرم

کره: ۹۰ گرم

مقداری زرده مخلوط با شیر برای رومال

دستور پخت و طرز تهیه نام بریوش چگونه است

دستور پخت نان بریوش

برای درست کردن این نان در ابتدای کار آرد، مخمر، تخم‌مرغ‌ها، شکر و شیر را با هم به‌خوبی مخلوط کنید و در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

 

بعد از ۳۰ دقیقه کره نرم شده را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا کره به خورد خمیر برود و دوباره روی خمیر را بپوشانید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان شیرمال ساده و فطیر خانگی

 

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه نمک را اضافه کنید و این بار خمیر را کاملا ورز دهید تا سطح خمیر کاملا صاف شود.

 

سپس دوباره روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار داده و پس از طی شدن زمان گفته شده، به‌مدت ۸تا۱۰ ساعت در یخچال به آن استراحت بدهید.

 

پس از طی شدن ساعات مورد نظر، خمیر را از یخچال در آورید و تقسیم کنید و به شکل دلخواه، فرم داده و در قالب‌های دلخواه خود قرار دهید. برای پیشنهاد این خمیر را به ۱۲ قسمت حدود ۵۰ گرمی تقسیم کنید.

 

سپس قالب‌ها را در سینی فر بچینید و روی آن را بپوشانید و به‌مدت ۲ تا ۲ ساعت و نیم استراحت دهید.

 

پس از زمان گفته شده، زرده تخم‌مرغ را روی مواد بمالید و در فر از قبل داغ شده با دمای۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.