نان سیر ساده خانگی؛ دستور پخت کامل
اگر میخواهید در خانه نان سیر بپزید دستور تهیهای را که در این مطلب آمده است مو به مو رعایت کنید.
دوات آنلاین -نان سیر علاوه بر اینکه خوشمزه است سرشار از آنتی بیوتیک نیز هست. این نان را شما میتوانید خیلی ساده به صورت خانگی درست کنید.
مواد لازم برای نان سیر خانگی
این مواد برای 4 نفر است.
سیر - 4 عدد
کره - ۵۰ گرم
پنیر پیتزا - به مقدار دلخواه
خمیر پیتزا - یک عدد بزرگ
آویشن - نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه - به اندازه کافی
ادویه به دلخواه
دستور پخت نان سیر ساده
1- سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم. فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر احساس شود، تفت دادن را ادامه می دهیم.
فیلم آشپزی: دستور پخت سوپ جو با شیر و قارچ را ببینید
2- روغن زیتون را روی تمام قسمت های خمیر پیتزا پخش می کنیم سپس مخلوط سیر رنده شده و ادویه ها را روی خمیر قرار می دهیم.
3- روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم.
بیشتر بخوانید: سوپ مرغ و سبزیجات را خوشمزهتر از همیشه درست کنید
4- فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی نان سیر را با فویل نازک می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شود.
5- برای تزیین روی نان سیر هم می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.
نکته ای که باید بدانید
برای خمیر مخصوص نان سیر می توانید از انواع نان ها استفاده کنید و اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست نان باگت یا نان تست هم گزینه خوبی است.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net