مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -نان جو از جمله نان های سنتی است که بسیار مفید و پرخاصیت است و فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت آن را به صورت کامل نشان داده است تا بتوانید نوع خانگی این نان خوشمزه را درست کنید.
آرد نان ۱۲۵ گرم
آب حدود ۱۷۵ میلی لیتر
ایزی جو ۱۲۵ گرم
مخمر فوری ۱۰ گرم (۱ قاشق سوپ خوری)
بهبود دهنده ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق مربا خوری
آرد، ایزی جو، مخمر بهبود دهنده، نمک و آب را با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه ورز دهید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت نان شیرمال خانگی
سپس کره را افزوده و حدود ۵ دقیقه دیگر مخلوط کنید اگر نیاز بود آب مازاد اضافه کنید .
چانه کرده ۲۰ دقیقه استراحت دهید سپس فرم داده و تخمیر نهایی را انجام دهید تا دو برابر شود و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه بپزید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.