2024/11/13
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
پیشنهادات ما
طرز تهیه نان سیر و جعفری در خانه

طرز تهیه نان سیر و جعفری در خانه

با کمی حوصله در آشپزی و البته خواندن این مطلب می توانید در خانه نان سیر خوشمزه درست کنید.

دوات آنلاین -نان سیر یک خوراکی بسیار مفید مخصوصا برای عصرانه و میان وعده است. حالا اگر به آن جعفری همک اضافه کنید که مزه اش بسیار بهتر می شود. طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای نان سیر

سیر تازه -  ۱۰ حبه

پنیر پیتزای موتزارلا -  ۳۰۰ گرم

نمک -  به میزان لازم

جعفری -  به میزان لازم

 خمیر -  ۳۰۰ گرم(می توانید از نان تست هم استفاده کنید )

طرز تهیه نان سیر و جعفری چگونه است

دستور پخت نان سیر و جعفری

۱-روی میز کار کمی آرد بپاشید.

 

2- گلوله‌ای را به اندازه ۳۰۰ گرم از خمیر بردارید و چند ثانیه  در دست‌تان ورز دهید تا پف خمیر بخوابد.

 

آشنایی: نان بریوش چیست + طرز تهیه

 

۳- سپس آن را روی میز کار بگذارید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.

 

 ۴- خمیر را مشابه خمیر پیتزا در بیاورید.

 

 ۵-برای تهیه مواد نان ابتدا حبه‌های سیر را پوست بگیرید .

 

 ۶- سیر‌ها را در دستگاه غذا ساز بریزید.

 

۷- یک سوم پنیر پیتزای موتزارلا را به حبه‌های سیر داخل دستگاه اضافه و به مدت یک دقیقه آن‌ها را مخلوط کنید تا کاملاً له شود.

 

۸- به مخلوط سیر و پنیر پیتزای مخلوط شده کمی نمک اضافه کنید.

 

۹- مخلوط پنیر و سیر را روی سطح خمیر بمالید.

 

نان خانگی: طرز تهیه نان شیرمال ساده و نان فطیر

 

۱۰-باقی مانده پنیر پیتزا را روی آن بریزید و در صورت دلخواه کمی جعفری خشک روی پنیر بپاشید و سینی محتوی خمیر را داخل فر قرار دهید.

 

۱۱-  توجه داشته باشید که زمان پخت نان سیر حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است و باید زمان پخت را با توجه به دمای فری که در منزل دارید، تنظیم کنید. در پایان مرحله پخت حدود ۲ تا ۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح نان سیر برشته و در اصطلاح گریل شود.

 

۱۲- بعد از این‌که نان سیر را از فر خارج کردید، به برش‌های مساوی تقسیم کنید.

 

نکات مهم پخت نان سیر

۱-  سیر را با مقداری از پنیر پیتزا مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود سیر حالت چسبندگی پیدا کند و روی نان تست یا خمیر کاملاً بچسبد و بعد از پخت از نان جدا نشود.

 

۲-  همیشه سعی کنید سه نوع مختلف پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید و تنها از یک نوع پنیر پیتزا استفاده نکنید. این کار طعم بهتری به غذای شما می‌دهد.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.